Liverpools tidligere danske indkasttræner om Klopp: Fantastisk at arbejde sammen med

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpools tidligere danske indkasttræner om Klopp: Fantastisk at arbejde sammen med

Jürgen Klopp forlader Liverpool ved sæsonens afslutning
Jürgen Klopp forlader Liverpool ved sæsonens afslutningReuters
Thomas Grønnemark (48) er måske ikke et navn, der er kendt af mange, men indkastspecialisten arbejdede med nogle af verdens bedste spillere i sin tid i Liverpool, inden han sidste sommer skiftede til Thomas Frank og Brentford.

Grønnemark kom til Liverpool i 2018 og var en del af deres succes, hvor de vandt Champions League og en Premier League-titel.

Ud over at træne spillere som Mohamed Salah, Virgil Van Dijk og Sadio Mane, arbejdede Grønnemark også sammen med den nu afgående Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Klopp sendte chokbølger gennem fodboldverdenen i januar, da han meddelte, at han ville forlade klubben til sommer.

Da Grønnemark blev spurgt, om Klopps dynasti var ved at være slut, indrømmede han, at han var overrasket over beslutningen.

"De fleste var overraskede over Klopps beslutning om at forlade sin stilling i slutningen af sæsonen, fordi de fleste troede, at han ville forlade klubben, når hans kontrakt udløb," fortæller Gronnemark til Tribal Football.

"Det er en beslutning, som Klopp havde al ret til at tage, og selvfølgelig er det meget svært at acceptere for fansene."

"Det forstår jeg godt, og nu har klubben et svært job med at finde en god erstatning, men det er jeg sikker på, at de nok skal gøre."

"Hele fællesskabet vil savne Jürgen, og jeg er stolt over at have arbejdet sammen med ham og have vundet syv trofæer med ham."

Thomas Gronnemark er specialist i indkasttræning
Thomas Gronnemark er specialist i indkasttræningAFP

Grønnemark reflekterede over sin tid med Klopp:

"Han er en fantastisk fyr at arbejde sammen med, han er sjov, han er ambitiøs, og han er også rigtig god til at lytte."

"Han giver sine kolleger ansvar, og han er ikke den eneste, der taler, han giver også andre lov til at tale."

I min tid der kunne jeg for eksempel frit tilrettelægge træningen, som jeg ville, og altid koordinere med ham og hans stab, men han kom aldrig og afbrød min træning og følte sig aldrig nødt til at gøre ting eller ændre ting."

"Jürgen er god til at stole på sit personale, stole på sine spillere, og det er en af grundene til, at folk elsker ham."

"Så jeg elskede alle mine fem år med Klopp og i Liverpool."