Klopp revser dommer for manglende straffe i topbrag: Han ramte ham i brystet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp revser dommer for manglende straffe i topbrag: Han ramte ham i brystet

Klopp revser dommer for manglende straffe i topbrag: Han ramte ham i brystet
Klopp revser dommer for manglende straffe i topbrag: Han ramte ham i brystetProfimedia
Jürgen Klopp lagde ikke fingre imellem, da han efter Liverpools 1-1-kamp mod Manchester City i Premier League følte, at hans tropper i de døende minutter blev snydt for et straffespark.

Efter et hjørnespark i det ottende tillægsminut endte Liverpools Alexis Mac Allister i græsset efter en duel med gæsternes Jeremy Doku.

"Han (Doku, red.) ramte ham i brystet", siger Klopp efter opgøret ifølge Reuters.

Liverpool-manageren anerkender, at Doku ramte bolden først, men han mener samtidig, at City-spillerens ben var så højt oppe, at det ikke burde have betydning, at han var først på bolden.

"Hvad har man fået til frokost, siden man ikke kan se, at det er en klar og tydelig fejl?, siger den tyske træner med henvisning til, at VAR burde have skredet ind."

Forventningerne var tårnhøje til topopgøret mellem Liverpool og City på Anfield.

Jürgen Klopp og Pep Guardiolas mandskaber levede i den grad op til det med en fremragende og tempofyldt fodboldkamp, der var proppet med intensitet.

"De her kampe er fantastiske. Jeg mødte min kone efter kampen, og hun var stadig helt oppe at køre. Det skal også være sjovt at se fra tribunen", siger en begejstret Klopp.

Efter søndagens uafgjorte resultat er der kun et enkelt point, der adskiller Arsenal, Liverpool og Manchester City i toppen.

"Efter denne her kamp er der ingen, der skal åbne nogen champagneflasker, for der er stadig lang vej igen. Men hvis vi kan spille fodbold, som vi gjorde i dag mod Manchester City, så er det et statement, og jeg elsker det", lyder det fra den tyske manager.