Liverpool tager endnu en sejr og fastholder presset på Top-4

Mo Salah var forskellen mellem Liverpool og Fulham
Mo Salah var forskellen mellem Liverpool og FulhamPhoto by Paul ELLIS / AFP
Med lodder og trisser fik Liverpool taget tre vigtige points mod Fulham. Mo Salah eksekverede sikkert fra straffesparkspletten og Liverpool formåede ikke at bringe kampen uden for Fulhams rækkevidde, men tog fortjent deres femte sejr i træk.
Flashscores karakterer
Flashscores karaktererFlashscore

Liverpool var uden matchvinderen mod Tottenham, Diogo Jota, mens gæsterne var uden de to, Tim Ream og Andreas Pereira, der begge blev alvorligt skadet mod Manchester City.Jürgen Klopps sag hos PGMOL var ikke blevet afgjort og dermed var tyskeren på plads på sidelinjen.

Hjemmeholdet kom bedst ud og inden for de første 10 minutter havde både Lius Diaz og Trent Alexander tæt på. Fulham bedste mulighed i åbningen på kampen kom ved den tidligere Liverpoolspiller Harry Wilson, men hans forsøg blev clearet af Virgil van Dijk.

Hjemmeholdet fortsatte med at diktere tempoet i kampen. Liverpool havde bolden mest, men hele tiden var Fulham klar på en giftig omstilling eller to.

Med små otte minutter igen fik Liverpools spillets største mulighed. Fulhams nye stopper, Issa Diop, missede sit indgreb totalt og endte med af nedlægge Darwin Nunez i det kriminelle felt. Mo Salah gentog kunststykket fra kampen mod Tottenham og hamrede bolden op i nettaget til en fortjent Liverpool-føring.

Føringen afstedkom lidt usikkerhedsmomenter for Fulham, men stillingen ved pausen var 1-0 til Liverpool.

Stats efter første halvleg
Stats efter første halvlegFlashscore

Kampbilledet blev ikke ændret synderligt efter pausen. Liverpool tog hurtigt taktstokken tilbage og Trent Alexander-Arnold boltrede sig på sin nye position i det opbyggende spil hos Liverpool.

Trods overvægt i spil og chancer evnede hjemmeholdet ikke i første halvdel af anden halvleg at dræbe kampen med en scoring til 2-0. Stemningen på Anfield virkede en smule anspændt, med tanke på hvordan Liverpool senest satte 3-0 over styr.

Fulham var relativt sjældne gæster foran Alissons mål. Deres sæson er mere eller mindre også reddet, så de havde ikke behov for at jagte noget som helst, men kunne forblive afventende.Med et kvarter tilbage var det ganske tæt på, at Fulham fik udlignet. På Willians fornemme forarbejde, fremtvang Vinicius en fremragende redning fra Alisson.

Fulham overtog bolden mere og mere i de sidste 5-10 minutter, i forsøget på at fremtvinge en udligning.

På kampens sidste angreb var det tæt ved at Bobby Reid fik held med det, men han fik skovlet bolden over overliggeren.