Liverpool overvinder tidligt tilbageslag og tager ny vigtig sejr i engelsk mesterskabskampAFP
Liverpool kom tidligt bagud i hjemmekampen mod Brighton, men formåede som så ofte før at kæmpe sig tilbage og tage alle tre point med en 2-1 sejr i en utroligt underholdende affære på Anfield Road.

Liverpool holder sig helt inde i kampen om det engelske mesterskab, da det søndag eftermiddag blev til en sejr på 2-1 over Brighton hjemme på Anfield.

Med sejren ligger Liverpool nummer et i Premier League med 67 point, men Arsenal kan komme på 67 point senere søndag med en sejr ude over Manchester City, der har 63 point før topbraget.

Liverpool måtte slide noget hårdere for sejren end ventet, da Brighton kom tidligt foran og først blev knækket midtvejs i anden halvleg.

Liverpool fik den værst tænkelige start, da udeholdet kom foran efter halvandet minut.

I en kvik kontra havnede bolden hos Danny Welbeck, der fra kanten af feltet fandt vej til målhjørnet.

Liverpool - Brighton - Kamp-statistik
Liverpool - Brighton - Kamp-statistikOpta by Stats Perform

Liverpool pressede i store dele af første halvleg, men Brighton greb hver en chance for at slå kontra. Det gav en livlig kamp i begge ender. Ikke mindst den tidligere FC Nordsjælland-angriber Simon Adringa var farlig med sin udfordrende stil.

Det var dog Liverpool, der skabte flest chancer, og Luis Diaz udnyttede en af dem, da Brighton-forsvaret clearede svagt.

I anden halvleg havde Brighton knap så mange kræfter til at slå kontra, og udeholdet blev presset langt tilbage.

Så var det op til Liverpool at låse Brightons defensiv op, og det lykkedes efter 20 minutter, da Alexis Mac Allister med en snedig pasning fandt Mohamed Salah, der scorede til 2-1 med et behersket spark.

Salah havde ellers ikke den bedste dag, og hans afslutninger manglede generelt skarphed.

Hans overblik var dog tæt på at give Liverpool et mål til 3-1, men hans assist til Diaz blev annulleret med en marginal offside.

Brighton forsøgte at svare tilbage, men Liverpool kørte den knebne sejr hjem.