Lavede selvmål og blev skadet: Mareridtskamp for Joachim Andersen i Palace-nederlagProfimedia
Crystal Palace's Joachim Andersen vil ikke huske tilbage på tirsdagens kamp mod Wolverhampton på Molineux med stor glæde eftersom han scorede selvmål og blev skadet i et 2-0 nederlag.

De to hold lå før kampen side om side på 12. - og 13.pladsen og der var vigtige points på spil for ikke at blive trukket ind i nedrykningskampen i Premier League.

Allerede efter tre minutter kom Andersen på uheldig vis i begivenhedernes centrum, da han i et forsøg på at cleare et hjørnespark ramte bolden med knæet, så den røg i mål via overliggeren. Det var i øvrigt danskerens andet selvmål i denne sæson.

Joachim Andersen blev taget ud i pausen med en skade i en kamp, hvor Crystal Palce satte Wolverhampton-forsvaret undet et gevaldigt tryk kampen igennem, dog uden at vise den fornødne skarphed til at fremtvinge udligningen.

I stedet var det værterne, der kunne lukke og slukke i overtiden, da Palace-keeper Sam Johnstone begik et et meget klodset straffespark og Ruben Neves omsatte sikkert chancen til en 2-0 føring, der også blev kampen resultat.