Everton-manager Sean Dyche opfordrer til at indføre sanktioner uden for sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Everton-manager Sean Dyche opfordrer til at indføre sanktioner uden for sæsonen

Dyche klapper af publikum
Dyche klapper af publikum Reuters
Sanktioner for brud på de økonomiske regler bør anvendes i lavsæsonen for at beskytte den konkurrencemæssige integritet i Premier League, siger Everton-manager Sean Dyche.

Everton blev i november frataget 10 point for at have overtrådt Premier Leagues regler for profit og bæredygtighed. Straffen blev reduceret til seks point i mandags efter en appel.

Dyche sagde, at fratrækningen af point halvvejs gennem sæsonen ikke var fair.

"Det, jeg har lært af processen, og det, jeg vil foreslå, er, at de ikke kan dømme dig midt i sæsonen," sagde den engelske manager til journalister forud for sit holds hjemmekamp i ligaen mod West Ham United.

"Det er vel bedre at gøre det i slutningen af sæsonen, og så gå ind i den nye sæson? Enhver sanktion vil ikke blive indført hist og pist, men vil være for den nye sæson...

"Så har du cirka tre måneder (i pre-season) til at gøre, hvad du skal for at være det bedste konkurrencedygtige hold, du kan være, selv med dine sanktioner."

Everton står over for endnu et potentielt pointfradrag efter at være blevet anklaget for et separat brud på ligaens finansielle regler i januar.