Chelsea får tredje sejr på stribe i Premier League

Chelsea fejrer Cole Palmers matchvinder.
Chelsea fejrer Cole Palmers matchvinder.AFP
For første gang i mere end to år har Chelsea vundet tre ligakampe i træk.

Det er bundlinjen, efter at holdet lørdag slog London-rivalen Fulham 1-0 hjemme på Stamford Bridge efter en straffesparkscoring af stjerneskuddet Cole Palmer.

Med sejren avancerer Chelsea til ottendepladsen i Premier League, men der er stadig en hel del point op til de sjove placeringer omkring top-4.

Fulham er nummer 13, og holdet gjorde ikke for alvor meget for at ændre på den kendsgerning lørdag eftermiddag.

Uden at sprudle sad Chelsea således på både hovedparten af spillet og chancerne, og efter Fulham-angriber Harry Wilson havde haft en god chance efter en halv time, kom forløsningen lige før pausen.

Statistik
StatistikFlashscore

Forsvarsspilleren Issa Diop fik ram på Raheem Sterling i feltet, og 21-årige Cole Palmer scorede meget sikkert fra pletten.

Det var kantspillerens 9. ligamål i 18 optrædener siden sommerskiftet fra Manchester City.

Sterling headede på stolpen i starten af anden halvleg, og Chelsea havde flere muligheder for at udbygge føringen, men spændingen blev bevaret til slutfløjtet.

Senere lørdag har Newcastle besøg af Manchester City, men ellers afvikles kun en halv runde i Premier League i denne weekend.

Resten af runden spilles om en uge, så klubber på den måde kan skiftes til at holde en lille vinterpause.