Borussia Mönchengladbach forstærker sig ved at leje Maximilian Wöber

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Borussia Mönchengladbach forstærker sig ved at leje Maximilian Wöber
Med transfers som Wöber vil Borussia gerne angribe toppen igen.
Med transfers som Wöber vil Borussia gerne angribe toppen igen.Profimedia
Maximilian Wöber skal ikke hjælpe Leeds tilbage i Premier League. Ligesom Robin Koch og Rasmus Nissen Kristensen bliver han lejet ud for den kommende sæson.

Bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach har lejet den østrigske landsholdsspiller Maximilian Wöber fra Leeds United for den kommende sæson.

Den 25-årige forsvarsspiller skiftede fra RB Salzburg til Leeds i januar for tolv millioner euro, men nu drager Gladbach fordel af en særlig kontraktklausul, der gør, at spilleren spilleren bliver lejet ud, ligesom Eintracht Frankfurt gjorde med Robin Koch.

"Den erfaring, Maximilian Wöber har fået på højeste niveau i sine tidligere klubber, men også på det østrigske landshold, vil være god for vores unge hold," siger sportsdirektør Roland Virkus.

"Borussia Mönchengladbach er en traditionsrig klub, som altid var meget interessant for mig, og som jeg nød at se - også fordi mange østrigere spillede her."

Wöber, der både kan spille på venstre back og i det centrale forsvar, flyttede til udlandet fra Rapid Wien, da han var 19 år. Han spillede efterfølgende for Ajax Amsterdam og Sevilla FC, før han vendte hjem til Salzburg. Wöber har optrådt 16 gange for det østrigske landshold.