Bayern Münchens Uli Hoeness er fortrøstningsfuld over signingen af Harry Kane

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern Münchens Uli Hoeness er fortrøstningsfuld over signingen af Harry Kane

Tottenham Hotspur-angriber Harry Kane er snart Bayern-mand, mener Hoeness.
Tottenham Hotspur-angriber Harry Kane er snart Bayern-mand, mener Hoeness.AFP
Bayern Münchens ærespræsident Uli Hoeness har udtrykt tiltro til, at den engelske anfører Harry Kane skifter fra Tottenham Hotspur til den tyske storklub.

Kane "har tydeligt signaleret i alle samtaler, at hans beslutning (om at skifte til Bayern denne sommer) er taget, og hvis han holder fast i det, så får vi ham, fordi Tottenham bliver nødt til at give efter", sagde Hoeness til journalister sent lørdag.

Det forlyder, at Bayern er blevet enige med Kane om de personlige vilkår, men et første bud på 70 millioner euro (520 millioner kroner) blev afvist af Spurs, som efter sigende kræver mindst 100 millioner euro (750 millioner kroner) for at skille sig af med deres talismanangriber, som er blevet inkluderet i London-klubbens trup til deres pre-season Asia-Pacific tour.

De tyske mestre siges at være opsatte på at sikre sig Englands rekordscorer, hvis kontrakt med Spurs udløber i 2024.

Kanes lejr menes at have godkendt skiftet, men Bayern har selvsagt brug for en aftale om en transfersum med Tottenham for at gennemføre transferen.

Hoeness sagde, at Kane "ønsker at spille i en international turnering, og Tottenham er ikke kvalificeret til Europa i næste sæson" "i modsætning til vores klub".

Angriberen "har nu chancen for at komme og spille for en af de bedste klubber i Europa", tilføjede Hoeness, som er medlem af en Bayern-komité, der fører tilsyn med sommerens rekruttering sammen med Karl-Heinz Rummenigge, Jan-Christian Dreesen og træner Thomas Tuchel.

Hoeness indrømmede, at det ikke var let at forhandle med Spurs-præsident Daniel Levy.

Levy, sagde han, er "intelligent, og vi er først nødt til at få ham til et stadie, hvor han vil regne et beløb ud" for transferen.

"Han prøver at vinde tid, han er en erfaren professionel, og jeg sætter stor pris på ham. Men på den anden side er vi heller ikke født i går."