Ingen vennetjenester: David Beckham fyrer Inter Miami-træner Phil Neville

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Ingen vennetjenester: David Beckham fyrer Inter Miami-træner Phil Neville
Phil Neville er fortid i Inter Miami efter en periode med skuffende resultater.
Phil Neville er fortid i Inter Miami efter en periode med skuffende resultater.Lauren Sopourn/Getty Images North America/AFP
David Beckham og Phil Neville spillede sammen på et succesrigt Manchester United-mandskab i 1990'erne.

Derfor var det ikke spor overraskende, at Phil Neville i 2021 fik tjansen som cheftræner i Major League Soccer-klubben Inter Miami, hvor David Beckham er medejer.

Men nu er samarbejdet slut mellem de to United-venner. David Beckham har været med i beslutningen om at fyre Phil Neville efter en række dårlige resultater.

Inter Miami tabte natten til torsdag dansk tid med 0-1 hjemme til New York Red Bulls. Det var holdets fjerde nederlag i træk.

Efter 15 spillerunder i MLS er Inter Miami bundprop i Eastern Conference med blot 15 point. Det er kun blevet til fem sejre, mens holdet har tabt ti kampe.

Ud af 29 hold i den bedste nordamerikanske fodboldrække er Inter Miami rangeret som nummer 27.

David Beckham forklarer, at det ikke var en let beslutning at fyre Phil Neville.

"Nogle gange er vi nødt til at træffe de hårdeste beslutninger i denne sport, og selv om det er trist, så føler vi, at tiden er rigtig til at foretage en ændring," siger David Beckham.

Argentineren Javier Morales, der er tidligere MLS-spiller hos Real Salt Lake og har været en af assistenterne under Phil Neville, er blevet ansat som midlertidig cheftræner.

At det er en argentiner, der bliver cheftræner, tolker flere medier som et skridt i retningen mod at forsøge at hente Lionel Messi til klubben.

Messis kontrakt med Paris Saint-Germain udløber efter denne sæson. PSG-træner Christophe Galtier meddelte torsdag, at Messi lørdag spiller sin sidste kamp for pariserne.