Barcelona-ikon skifter til Messis amerikanske bundprop: En speciel mulighed

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Barcelona-ikon skifter til Messis amerikanske bundprop: En speciel mulighed

Sergio Busquets nåede at spille i alt 722 førsteholdskampe for FC Barcelona.
Sergio Busquets nåede at spille i alt 722 førsteholdskampe for FC Barcelona.Chandan Khanna/AFP
Inter Miami bekræfter søndag, at klubben har skrevet kontrakt med den 35-årige spanske midtbanespiller Sergio Busquets, der kommer fra FC Barcelona.

Han gør dermed sin tidligere holdkammerat Lionel Messi selskab i klubben med de store armbevægelser, der dog er i gang med sin værste sæson i mands minde.

Efter at have spillet 22 kampe er Inter Miami sidst i MLS' Eastern Conference med 5 sejre, 3 uafgjorte og 14 nederlag.

"Dette er en speciel og spændende mulighed, som jeg er meget spændt på at kaste mig ud i. Jeg ser frem til det næste skridt i min karriere med Inter Miami," siger Sergio Busquets i en pressemeddelelse.

Sportsdirektør Chris Henderson fortæller, at man er glad for at kunne tiltrække en spiller af hans kaliber.

"Han er en af de klogeste spillere, der nogensinde har spillet, han læser spillet på et uhørt niveau og har indflydelse på alle spillets facetter," lyder det.

Inter Miami er medejet af den legendariske midtbanespiller David Beckham.

Busquets er med 722 optrædener kun overgået af Xavi og Lionel Messi på listen over spillere med flest førsteholdskampe for FC Barcelona.

Midtbanespilleren tilbragte blandt andet 13 sæsoner med den i dag 36-årige Messi på Barcelonas førstehold, inden argentineren i 2021 tog videre til Paris Saint-Germain.

Busquets overtog efter Messis afsked anførerbindet i den spanske storklub, som han var med til at hjælpe til blandt andet ni mesterskaber og tre Champions League-triumfer.

Inter Miami præsenterede Lionel Messi 7. juni, og han afslørede ved den lejlighed, at han havde afvist meget lukrative fra blandt andet Saudi-Arabien.

Busquets har ifølge rygterne haft samme mulighed for at tage til Saudi-Arabien, hvor blandt andre Cristiano Ronaldo og Karim Benzema nu er på kontrakt.