Saïd Benrahma var ikke i tvivl om Lyon: Jeg valgte med hjertet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Saïd Benrahma var ikke i tvivl om Lyon: Jeg valgte med hjertet

Benrahma er én blandt mange nye Lyon-spillere.
Benrahma er én blandt mange nye Lyon-spillere.Profimedia
Saïd Benrahma skal forsøge at få gang i karrieren igen Lyon efter en sløj periode i West Ham. Samtidig skal han hjælpe den franske klub med overleve i Ligue 1.

Det var længe usikkert, om Saïd Benrahmas skifte til Lyon ville blive til noget. Forhandlingerne trak ud og Lyon måtte søge dispensation hos FIFA, da handlen endte med at komme i karambolage med deadlinetidspunktet.

Alting løste sig dog i sidste ende, og offensivspilleren fra Algeriet er nu at finde i Lyon.

Det er dog endnu ikke blevet til kampe for Benrahma i Lyon-trøjen, der netop er kommet til fra West Ham, men han ser meget frem til at komme i gang.

Den 28-årige offensivspiller forventes at være med i truppen til søndagens kamp mod Montpellier. Det bliver en vigtig kamp for de to klubber, der begge kæmper for at komme væk fra bunden. 

”Jeg kan ikke vente med at komme ud på banen og spille. Jeg kan ikke vente til på søndag.” fortæller Benrahma til den franske avis L’Equipe.

Skiftet til West Ham har bestemt ikke været en dans på roser for kreatøren, så nu vender han tilbage til Frankrig, hvor han voksede op, og hvor han tidligere har tørnet ud for blandt andet Nice og Angers. 

Lyon er en af de allerstørste klubber i Frankrig, men i de senere år har de haft meget svært ved at præstere på et kontinuerligt højt niveau. Særligt i denne sæson går det skidt, og klubben er kun lige akkurat over nedrykningsstregen.

Alligevel var Saïd Benrahma slet ikke i tvivl, da Lyon meldte sin interesse og tilbød ham muligheden for at vende tilbage til fransk fodbold.

”Lyon er en stor klub, og når man får et opkald, kan man ikke sige nej. Jeg talte med David Friio (sportsdirektøren, red.) og med træneren (Pierre Sage, red.), og de overbeviste mig. Det var det projekt, jeg havde brug for. Jeg havde andre tilbud, men jeg fulgte mit hjerte.” Siger han til L’Equipe.

Benrahma er at finde i Lyon i resten af sæsonen, men det er endnu uvist, hvad der skal ske efter sommer.