Marcelino trækker sig som træner for Olympique Marseille efter voldsomme fan-trusler

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Marcelino trækker sig som træner for Olympique Marseille efter voldsomme fan-trusler
Marcelino forlader allerede OM
Marcelino forlader allerede OM
AFP
Marcelino García Toral er ikke længere træner for Olympique de Marseille. Han vil have været der i mindre end 3 måneder.

Den spanske manager kom til klubben i slutningen af ​​juni, men efter blot syv kampe har han ifølge L'Équipe meldt sin afgang til sine spillere.

Marseille er den klub, der har haft flest skud på hvis man sammenligner de fem store ligaer i de første fem spillerunder (101 gange, samme som Tottenham). Alligevel har spanieren, der ubesejret med Marseille nu valgt at opsige sin stilling.

Marseilles præsident Pablo Longoria, som havde et tæt forhold til Marcelino, og tre af hans nærmeste kolleger besluttede alle sent tirsdag "at overveje deres positioner", sagde en kilde til AFP.

Udviklingen kommer efter et møde mandag i klubbens træningscenter mellem ledelse og supportergrupper.

"Supporternes repræsentanter udtrykte deres ønske om at se klubbens nuværende ledelsesteam trække sig," sagde Marseille i en erklæring, der hævdede, at fangrupperne truede med "krig", hvis det ikke skete.

"Ledelsen af ​​OM kan ikke acceptere personlige trusler", sagde klubben, eller "et forhold baseret på intimidering". Kilder sagde, at Longoria og hans kolleger var "chokerede" over det sprog, der blev brugt af supportergrupperne.

Klubben udsendte en erklæring kort efter kl. 14 for at annoncere afgangen:

"Som opfølgning på den erklæring, der blev offentliggjort i går aftes vedrørende ledergruppen, mener Olympique de Marseille, at begivenhederne den 18. september ikke tillader Marcelino og hans tekniske stab at udføre den rolle, de blev ansat til under gode forhold.

"Som en konsekvens af denne beklagelige situation vil Marcelino og hans stab ikke fortsætte deres mission hos Olympique de Marseille.

I lyset af denne situation er hele klubben ekstremt skuffet over at skulle håndtere afgangen af en træner og teknisk stab, der først ankom til Marseille den 23. juni og var fuldt engageret i klubben, af ikke-sportslige årsager."

Jean-Pierre Pappin, vinderen af ​​Ballon d'Or i 1991, som vendte tilbage til klubben som konsulent i november 2022, overtager træner-ansvaret for Marseille mod Ajax i Europa League på torsdag.