Alexander Bah udgår knæskadet i Benfica-nedtur mod Porto: Nåede assist inden da

Alexander Bah nåede ikke engang en halv time på banen, men leverede en flot assist.AFP
Landsholdsbacken Alexander Bah havde en meget blandet oplevelse, da han fredag var med fra start, da Benfica tabte 1-2 til rivalen FC Porto.

Bah slog efter ti minutter et knivskarpt indlæg til den portugisiske VM-profil Goncalo Ramos, hvis hovedstød prellede af på overliggeren og gik i nettet via landsholdskollega Diogo Costas baghoved.

Knap et kvarter senere blev Bah flæsket af den mexicanske midtbanespiller Mateus Uribe og tog sig til knæet, inden han lidt senere lod sig udskifte.

Uribe fik gult for forseelsen og kunne lige før pausen hugge Porto på 1-1.

Porto var tvunget til sejr for at fastholde lidt spænding i mesterskabskampen, og ti minutter inde i anden halvleg sparkede den iranske angriber Mehdi Taremi fra kanten af feltet gæsterne på 2-1.

Selv om der skulle jagtes mål blev den danske angriber Casper Tengstedt og den tidligere FC Nordsjælland-profil Andreas Schjelderup på bænken for Benfica.

Nederlaget var Benficas blot andet i ligaen i denne sæson, og holdet har stadig syv point ned til Porto på andenpladsen med syv runder igen.

Alexander Bah skal håbe på en kort pause. Ud over mesterskabsjagten er Benfica nemlig stadig aktuelle i Champions League.

Her venter tirsdag første opgør i kvartfinalerne på hjemmebane mod Inter.