Wrexhams fans 'invaderer' LA, når League Two-holdet tager på USA-turné

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wrexhams fans 'invaderer' LA, når League Two-holdet tager på USA-turné

The Turf pub-ejer Wayne Jones ser Wrexham AFC spille mod LA Galaxy II i Californien.
The Turf pub-ejer Wayne Jones ser Wrexham AFC spille mod LA Galaxy II i Californien.Reuters
Efter at Hollywood kom til Wrexham og gjorde det hensygnende walisiske fodboldhold til en global sensation med en vildt populær dokumentarserie, gengældte holdet tjenesten med et besøg i Los Angeles i lørdags.

Fans i røde Wrexham-trøjer var flere end dem, der støttede MLS-reserveholdet LA Galaxy II ved venskabskampen i Carson, som blev vundet 4-0 af gæsterne i den anden af klubbens fire kampe lange 'USA Invasion'-turne.

Wayne Jones, ejer af pubben The Turf og en af stjernerne i 'Welcome to Wrexham', som fortæller om Hollywood-skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenneys overtagelse af klubben siden november 2020, beundrede scenen fra sidelinjen.

"Vi har fået en utrolig velkomst, og vi er helt oppe at køre over at være her. Det er sådan en strålende by og massiv i forhold til, hvad vi er vant til," sagde Jones til Reuters i pausen.

Han sagde, at det walisiske hold, som i april fik deres Hollywood-afslutning, da de rykkede op i den engelske fodboldliga efter 15 års fravær, var "lysår" fra, hvor de havde været for tre år siden.

"Hver dag vågner Wrexham-fans op og kniber sig selv i armen, for vi har haft en virkelig hård tur i de sidste to-tre årtier, så at være, hvor vi er nu, er utroligt," sagde han.

Fansene nippede til drinks med Wrexham-tema på en kopi af The Turf-puben på en varm aften i det sydlige Californien, og på trods af, at han blev overrendt af fotosøgende fans, afviste Jones, at han nu var berømt.

"Jeg ser ikke mig selv som en berømthed, jeg arbejder bare på en bar. Jeg ser mig selv som en ydmyg, jordnær fyr fra arbejderklassen," sagde han.

"Vi er på vores livs forlystelser i øjeblikket, men i sidste ende er det, vi bekymrer os om, samfundet og fodboldklubben, og hvis begge trives, hvilket de ser ud til at gøre, vil vi omfavne det."

Wrexham møder Manchester United på tirsdag i San Diego, inden de afslutter deres turne med et besøg i Chester, Pennsylvania, hvor de spiller mod Bethlehem Steel på lørdag.

Sæson to af 'Welcome to Wrexham' begynder at blive streamet i USA den 12. september.