Har Chelsea fundet sin diamant? Casadei overlevede en succesfuld debut i en blå trøje

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Har Chelsea fundet sin diamant? Casadei overlevede en succesfuld debut i en blå trøje

Den italienske fodboldspiller imponerede i sin debut.
Den italienske fodboldspiller imponerede i sin debut.Profimedia
Den italienske midtbanespiller Cesare Casadei imponerede mod Wrexham i sin første kamp for Chelsea Londons A-hold, som i øjeblikket forbereder sig til den nye sæson i USA.

Den tidligere Inter Milan-spiller var topscorer ved U20-VM i Argentina og blev kåret til turneringens bedste spiller. Han skiftede til London-klubben sidste år for omkring 110 millioner kroner, et relativt højt beløb for en spiller, der aldrig havde optrådt på Milans førstehold, men det ser ud til, at englænderne vidste, hvad de gjorde.

Casadei tilbragte den første halvdel af sæsonen på U21-holdet, hvorefter han blev udlejet til Reading i den næstbedste række, hvor han vænnede sig til den britiske spillestil og viste sit potentiale i løbet af sine 1111 minutter på banen.

De første rapporter talte om, at Chelsea har planer om at sende den unge spiller på lån til en af de bedste ligaer, og Juventus skulle også have vist seriøs interesse i en transfer, men muligheden for, at Casadei bliver i klubben i den nye sæson, overvejes også.

Han fik sin debutkamp mod Wrexham (5-0) og så meget selvsikker ud på bolden, afleverede godt, og nogle fans beskrev hans spillestil som "progressiv". Derudover spillede han hele kampen, og bortset fra et gult kort bidrog han også med en assist.