Xavi vinder sin sidste kamp som manager for Barcelona mod Sevilla på LaLigas sidste dag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Xavi vinder sin sidste kamp som manager for Barcelona mod Sevilla på LaLigas sidste dag

Yamal og Lewandowski fejrer mål sammen
Yamal og Lewandowski fejrer mål sammenAFP
I den sidste kamp i La Liga-sæsonen 23/24 slog Barcelona Sevilla 2-1, og afsluttede sæsonen med fire sejre i træk, og sikrede at klublegenden og træneren Xavi forlod den catalanske klub med stil.

Der var ikke meget, der afhang af resultatet, men fansene på Ramon Sanchez Pizjuan lod sig rive med af stemningen i en afskedskamp mellem to trænere, der ikke skal lede deres hold ud af tunnelen i næste sæson.

Og Barca så ud til at sende deres chef af sted på en god måde efter 15 minutter, da de kom på tavlen med et mål, som ethvert af deres titelvindende hold ville have været stolt af.

Et fræk hølaflevering fra Pedri, blev rullet ind i fødderne på Joao Cancelo, som fandt Robert Lewandowski med et glimrende indlæg, som den polske angriber afsluttede akrobatisk.

Det var dog ikke kun envejstrafik, og Sevilla slog tilbage lige efter den halve time, da Youssef En-Nesyri afsluttede fra tæt hold efter en aflevering fra Boubakary Soumare, der splittede forsvaret.

I en tempofyldt affære havde begge hold fuld fart på, da pausen nærmede sig, og Pedri ramte overliggeren, før Sevillas midtbanespiller Boubakary Soumare selv ramte træværket med et hovedstød, som Marc-André ter Stegen ikke havde nået..

Efter at have vundet de seneste fire ligamøder, virkede Barcelona overbevist om, at de til sidst ville knække et stærkt Sevilla-forsvar, anført af den tidligere Real Madrid-legende Sergio Ramos, da de i vanlig stilen boldmasserede sig rundt på banen.

Og efter en periode med dominans, vil Xavi helt sikkert være stolt af sin unge stjerne Fermín Lopez, som på glimrende vis smækkede bolden i mål fra kanten af feltet, for at genoprette catalanernes føring efter en time.

Værterne, der sluttede sæsonen på en skuffende 14. plads, så aldrig ud til at kunne svare igen, da Barcelona fortsatte med at dominere midten af banen, og til sidst trak sig relativt komfortabelt ud af kampen.

Det er en triumferende afslutning på Xavis regeringstid, men La Ligas sølvmedalje er aldrig nok for et hold med et trofæskab så fyldt som Blaugranas, og det bliver nu tyske Hansi Flicks tur, til at skrive det næste kapitel i klubbens fornemme historie.

Flashscore Kampens mand: Fermin Lopez (Barcelona)

Se kampensstatistik her.

LaLiga-tabel
LaLiga-tabelFlashscore