Girona smed sejren kort før tid mod Betis der udbyggede flot hjemmebanestatistik

German Pezzella fejrer sin sene udligning.
German Pezzella fejrer sin sene udligning.AFP
Real Betis' German Pezzella (32) udlignede sent og forhindrede Girona i at sikre sig den første sejr mod Los Verdiblancos siden marts 2010, da holdene delte pointene med 1-1 i La Liga.

Girona gik ind til denne kamp som tophold i La Liga med to point ned til Real Madrid, og selvtilliden var iøjnefaldende i begyndelsen af kampen mod Real Betis, hvor gæsterne havde masser af boldbesiddelse og ledte efter en åbning.

De stod over for det bedste hjemmeforsvar i La Liga. Real Betis holdt stand i de første 20 minutter, før Ayoze Perez truede med værternes første chance i kampen, da han fik bolden i  i feltet, men sendte sit skud højt over mål.

Selvom de kun har scoret én gang i deres seneste tre ligakampe, var det Betis der fortsatte med at skabe de bedste muligheder. Assane Diao var den næste til at prøve lykken, da han tog et forrygende sololøb gennem Gironas forsvar og skød på overliggeren fra seks meters afstand.

Manuel Pellegrinis mandskab måtte snart begræde de brændte chancer før pausen, da Aitor Ruibal nedlagde Pablo Torre i feltet og begik straffespark.

Artem Dovbyk der havde åbnet målscoringen i Gironas seneste to kampe, omsatte selvsikkert straffesparket, da han sendte Rui Silva den forkerte vej og bankede bolden op i hjørnet.

Vigtig statistik for kampen
Vigtig statistik for kampenFlashscore

Girona var godt på vej til at holde deres ubesejrede stime på udebane intakt i denne sæson, og Dovbyk var tæt på at sikre alle tre point med et fladt skud, der sneg sig forbi stolpen lige efter pausen.

Betis' otte kampe uden nederlag på Estadio Benito Villamarin var truet, indtil Pezzella slog til efter en dårlig Girona-clearing i det 88. minut og sendte en ustoppelig afslutning med ydersiden, ind i det øverste hjørne forbi en chanceløs Paulo Gazzaniga.

Michels Girona var tæt på at sikre sig den 10. sejr i træk på udebane, hvilket ville have udbygget førstepladsen i La Liga inden vinterpausen, men Pezzellas sene udligning reddede Betis et point. Manuel Pellegrinis mandskab viste til sidst nok mod til at presse på for et point, og et øjebliks kvalitet fra den argentinske stopper Pezzella, sikrede at Betis forblev ubesejret i 13 ligakampe.

Flashscore Kampens spiller: German Pezzella (Real Betis)

Se alle kampstatistikkerne her.

Cadiz og Real Sociedad deler i porten

Cadiz sikrede sig et værdifuldt point på hjemmebane
Cadiz sikrede sig et værdifuldt point på hjemmebaneAFP

I den anden tidlige aftenkamp i LaLiga kunne Real Sociedad kun spille 0-0 med Cadiz. Det andalusiske hold vil være tilfredse med at tage et point fra top seks-holdet fra San Sebastian.