EKSKLUSIVT: Så meget vil Mbappé komme til at koste Real Madrid

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

EKSKLUSIVT: Så meget vil Mbappé komme til at koste Real Madrid

Kylian Mbappé kan være på vej til Madrid
Kylian Mbappé kan være på vej til MadridNurPhoto via AFP
Efter at det er blevet bekræftet, at Kylian Mbappe ikke bliver i Paris Saint-Germain i næste sæson, har Flashscore fundet ud af, hvor meget Real Madrid skal ryste ud af lommerne for at sikre sigfranskmanden.

Det skifte, alle har ventet på fra Kylian Mbappé, tyder på at være på vej. PSG fandt torsdag endelig ud af officielt, at den franske stjerne ikke bliver i klubben efter sæsonen 2023/24, og alles øjne vendte sig straks mod Real Madrid som værende de største bejlere til den franske angriber. Som det er blevet nævnt så mange gange før.

Efter flere skuffende transfervinduer, hvor både spillerens og klubbens ønsker og krav er blevet sænket, er det nu op til den franske landsholdsspiller at acceptere Madrids tilbud, hvis han virkelig ønsker at bære den hvide trøje i den spanske hovedstad.

Betydelig lønnedgang

Hvis Mbappé virkelig ønsker at realisere sin drøm om at spille for Real Madrid, bliver han nødt til at skrue ned for sine økonomiske krav, da tilbuddet er langt fra de 73 millioner euro (544 millioner kroner), han tjener årligt i Paris.

Ifølge Flashscore vil den løn, Real Madrid vil tilbyde ham, ikke overstige 25 mio. euro inklusive bonusser (186 millioner kroner). Det ville placere ham på niveau med andre stjerner i truppen, som brasilianske Vinicius Jr og engelske Jude Bellingham.

Klubpræsident Florentino Perez, hvis anden embedsperiode har været præget af et intenst fokus på klubbens økonomi, er klar over, at han skal undgå at skabe splid i omklædningsrummet ved at ændre på den lønstruktur, der har fungeret godt i denne succesrige periode.

Derfor må Mbappé acceptere, at han i Real Madrid vil være en spiller som alle andre, og at der ikke er plads til egoer i omklædningsrummet. En helt anden virkelighed end den, han oplever i Paris, hvor han nærmest er blevet placeret på niveauet med sportsdirektøren.

En rekordstor bonus

Franskmanden kan tage ved lære af Jude Bellinghams indtog i Real Madrid. Efter at være ankommet fra Dortmund har briten på suveræn vis vænnet sig til, hvad klubben handler om fra første dag. Med hårdt arbejde, respekt og kvalitet i sit spil har han vundet både sine holdkammeraters og fansenes kærlighed.

Selv om Mbappés løn vil falde i den spanske hovedstad, er Los Blancos godt klar over, at det ikke bliver billigt at hente ham på en fri transfer - langt fra, endda. 

Det vil være meget billigere end at betale en transfersum til PSG, men Flashscore har erfaret, at den sign-on bonus, som spilleren vil modtage, vil sætte rekord, da den kan overstige 100 millioner euro (745 millioner danske kroner).

Bellingham er det bedste eksempel på tilpasning for Mbappé
Bellingham er det bedste eksempel på tilpasning for MbappéAFP

Modric´ trøjenummer venter

Mbappes ankomst til Santiago Bernabeu vil glæde mange fans, men den vil blive ledsaget af et smertefuldt farvel - nemlig Luka Modric. Hans lille rolle i Ancelottis planer overbeviste ham til sidst om, at hans tid i Madrid var ved at være forbi.

Ballon d'Or-vinderen fra 2018 er nemlig i gang med sine sidste måneder i klubben. Alt er derfor på plads til, at PSG-spilleren kan arve trøje nummer 10 efter den efterhånden 38-årige, kroatiske troldmands afgang.

Mbappé skal arve Modrics trøje
Mbappé skal arve Modrics trøjeAFP