Howe tror stadig på, at Newcastle stadig kan redde sæsonen efter FA Cup-exit

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Howe tror stadig på, at Newcastle stadig kan redde sæsonen efter FA Cup-exit

Howe og Newcastle har ikke haft de bedste sæsoner
Howe og Newcastle har ikke haft de bedste sæsoner Reuters
Newcastles 2-0 nederlag i FA Cuppen til Manchester City har efterladt dem uden mulighed for at vinde noget som helst, men manager Eddie Howe siger, at hans hold stadig har masser at spille for i de sidste måneder af sæsonen, hvor de jagter kvalifikation til europæisk fodbold.

Newcastle er blevet elimineret fra FA Cuppen, Liga Cuppen og Champions League. Howes hold ligger på tiendepladsen i Premier League efter 28 kampe og har stadig en lille mulighed for at kvalificere sig til Europa Conference League i næste sæson.

"Vi har et ansvar i de sidste ti kampe for at bygge videre. Vi vil altid have vores mål for sæsonen, fordi vi bygger for fremtiden og for at være det mest konkurrencedygtige hold, vi kan være," sagde Howe efter nederlaget lørdag.

"Der vil ikke være nogen negativitet fra mig eller spillerne. Vi ved, hvor vigtigt det er at repræsentere klubben godt i hver eneste kamp og hvert eneste øjeblik."

På pressemødet efter kampen blev Eddie Howe også spurgt indtil om kvalifikation til europæisk fodbold ville hjælpe med at redde sæsonen, sagde den engelske manager:

"Det er vores mål. Der er enormt meget at spille for, folk siger, at vores sæson er forbi, og det er noget vrøvl."

"Vi kører fremad for at prøve at få vores bedste form tilbage og prøve at vinde så mange kampe, som vi kan. Vores mål er at slutte sæsonen på en positiv måde."

Newcastle møder West Ham i en ligakamp på lørdag.