Haaland endnu engang målamok mod Luton i FA Cup: De Bruyne som firedobbelt assistmager

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Haaland endnu engang målamok mod Luton i FA Cup: De Bruyne som firedobbelt assistmager

Opdateret
Haaland og de Bruyne var i ekstraordinær form mod Luton
Haaland og de Bruyne var i ekstraordinær form mod LutonAFP
Manchester City er i FA Cup-kvartfinalen for sjette år i træk efter en 6-2-sejr i femte runde på Kenilworth Road. Det var også 50. gang, at Erling Haaland og Kevin De Bruyne delte bane som City-holdkammerater - og de markerede den milepæl i uforglemmelig stil med fire scoringer i fællesskab.

Manchester City var tydeligvis tændt til deres første FA Cup-møde med Luton siden 1969, og det tog dem kun tre minutter at åbne scoringen mod The Hatters.

Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore

Matheus Nunes drev frem på værternes banehalvdel, inden han fandt De Bruyne, som lagde bolden til rette for Haaland, der afsluttede på den kliniske måde, som engelsk fodbold er blevet vant til i nyere tid.

Og det var den samme kombination, der fik City til at fordoble føringen i det 18. minut, da Haaland tog imod endnu en perfekt aflevering fra De Bruyne, inden han fyrede bolden mellem benene på Tim Krul.

Og hvis det ikke var nok af en lektion i afslutninger for Luton, fuldendte Haaland sit hattrick efter endnu en assist fra De Bruyne, da angriberen overrumplede den fremstormende Krul og bragte City foran i det 45. minut.

Selvom The Hatters var synligt underlegne, fik de genskabt lidt stolthed lige før pausen - og det på fantastisk vis, da Jordan Clark fra distancen fandt det øverste venstre hjørne og dermed gav værterne et lille håb.

Statistik for kampen
Statistik for kampenFlashscore

Luton og Clarke var dog ikke færdige, for midtbanespilleren kom fri i feltet, og lige efter pausen sparkede han endnu engang bolden i mål.

Som om de var blevet vækket af værternes forsøg på et comeback, kombinerede Haaland og De Bruyne for fjerde gang og gav førstnævnte en simpel indersidescoring efter 55 minutter.

Og selvom kampen var afgjort, tilføjede hattrick-helten et femte mål få øjeblikke senere, da han endnu en gang passeredeKrul efter en god aflevering, denne gang fraBernardo Silva.

Hvis Haalands fem mål ikke afgjorde kampen, så gjorde Mateo Kovačićs sensationelle scoring fra distancen i det 72. minut det i hvert fald, da City afsluttede en forrygende angrebsopvisning og forlængede deres sejrsstime i FA Cuppen til ni kampe i processen.

Det afsluttede til gengæld en elendig aften for Luton, og de kan nu ikke efterligne deres tur til FA Cup-semifinalen for 30 år siden, med kun en voldsomt vigtig kamp mod en hurtig retur til EFL Championship tilbage på dagsordenen.

Flashscore Man of the Match: Erling Haaland (Manchester City)

Få alle vores statistikker fra denne kamp her.