van Dijk tilfreds med Liverpools hensynsløshed i Sparta Prag-afklapsning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

van Dijk tilfreds med Liverpools hensynsløshed i Sparta Prag-afklapsning

Opdateret
Van Dijk spillede de sidste 25 minutter af kampen mod Sparta.
Van Dijk spillede de sidste 25 minutter af kampen mod Sparta.Profimedia
Fra bænken så Virgil van Dijk sit Liverpool-hold knuse Sparta Prag i returopgøret i Europa League-kvartfinalen. I det 66. minut kom hollænderen på banen for at styre kampen sikkert i land, hvilket gik godt, da den i sidste ende sluttede 6-1. Efter kampen talte han med Flashscore.

"I disse kampe er man nødt til at starte godt og håbe på at score et hurtigt mål. Og det virkede, efter 14 minutter, hvis jeg ikke tager fejl, var det 3-0 eller endda 4-0," sagde Van Dijk, da Liverpool scorede fire mål på 14 minutter, hvilket er første gang, det er sket i europæiske turneringer siden 1970'erne.

"Så er det ikke længere en farlig kamp, men man kan miste koncentrationen i sådan en kamp, men drengene gjorde det også godt i den henseende," tilføjede han.

Interview med Virgil van Dijk efter kampen

Virgil van Dijk taler med Flashscore efter kampen
Flashscore

Den hollandske landsholdsspiller var dog meget sympatisk indstillet over for Prag-klubben.

"Det har været to hårde uger for dem med hensyn til resultater og også på grund af det antal mål, de har lukket ind i de sidste tre kampe.

"Så min besked til dem er, at de ikke skal lade sig slå ud af dagens kamp, og jeg ønsker dem held og lykke. De har en hård titelkamp på hjemmebane," sagde han.

Men nu forbereder Van Dijk og co. sig på søndagens FA Cup-kamp mod Manchester United. Kampen mod Sparta lignede den perfekte træningssession for dem.

Kampens vigtigste statistikker
Kampens vigtigste statistikkerOpta by StatsPerform

Se et sammendrag af kampen på Flashscore