FC Nordsjællands målmaskine kvaste sårbare midtjyder

FC Nordsjællands målmaskine kvaste sårbare midtjyderProfimedia
FC Nordsjælland fortsatte deres fantastisk uge med en sejr på 3-0 over FC Midtjylland i den danske Superliga efter at de i midtugen havde vundet 5-0 over Partizan Beograd i kvalifikationen til Conference League.

FC Nordsjælland overtog søndag førstepladsen i Superligaen, da Farum-klubben slog et reservespækket og tandløst FC Midtjylland-mandskab på hjemmebane med 3-0.

Værterne kom allerede foran 1-0 i starten af første halvleg efter et hovedstødsmål fra Marcus Ingvartsen, og herefter blev det svært for midtjyderne, der havde store vanskeligheder med at få bolden fra FCN og komme frem til chancer.

Efter pausen kom Ingvartsen igen hurtigt på måltavlen, og herfra blev kampen punkteret, da FCM var fantasiløse i den anden ende af banen.

Til sidst fik Farum-klubben endda gjort det til 3-0. Denne gang med Ingvartsen som oplægger.

Sejren sender FCN op på førstepladsen, da holdet overhaler FC København på grund af bedre målscore. FCM bliver på ni point, hvilket er seks point færre end FCN, og det rækker til en sjetteplads efter seks spillerunder.

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
FC Nordsjælland - FC MidtjyllandFlashare

Gæsterne fra FCM havde valgt at give en pause til flere prominente profiler som Aral Simsir og Jonas Lössl, og allerede efter syv minutter blev holdet straffet af FCN, da Marcus Ingvartsen steg til vejrs efter et hjørnespark og pandede bolden i mål.

FCN overtog efterfølgende styringen på kampen, og mod slutningen af halvlegen kom Farum-klubben frem til store chancer, der nemt kunne have ført til en udbygning af føringen.

Efter pausen lagde FCM ud med et stort pres, men det var alligevel værterne, der efter kort tid af anden halvleg scorede kampens andet mål.

Den sprudlende kantspiller Ibrahim Osman tog en flot tur, og så serverede han bolden til en helt fri Ingvartsen, som let kunne prikke sin anden scoring ind.

Kort før tid kom den tredje og sidste scoring for værterne, da midtbanespilleren Mario Dorgeles afsluttede et angreb med et fladt skud.