Thomasberg ser frem til ny angrebskamp i Polen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thomasberg ser frem til ny angrebskamp i Polen

Opdateret
Thomasberg var ærgerlig over kampens forløb.
Thomasberg var ærgerlig over kampens forløb.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
I et hæsblæsende og åbent opgør spillede FC Midtjylland torsdag 3-3 mod polske Legia Warszawa i den sidste kvalifikationsrunde til Conference League.

Det hele afgøres næste torsdag i returopgøret i en kamp, hvor seerne ifølge FCM-træner Thomas Thomasberg også kan forvente stor underholdning.

"Jeg er ikke i tvivl om, at der også bliver scoret i returopgøret med de måder, som begge hold spiller fodbold på, hvor vi kommer til at angribe hinanden igen. Så må vi se, hvem der er stærkest.Jeg sidder med følelsen af, at procenterne er tippet en lille smule over til deres fordel, men vi skal være modige, for de laver fejl, og så skal vi nok komme til chancer i kampen. Jeg tror, det bliver lige så åbent dernede," siger FCM-træneren.

Kampen skal spilles på Stadion Wojska Polskiego i Warszawa, hvor der er plads til over 30.000 polske tilskuere.

Det er en kulisse, som FC Midtjyllands offensivprofil Aral Simsir glæder sig til at spille i, men hvor der stilles store krav til den mentale forberedelse.

"Vi skal være mentalt forberedte på kampen, hvor der virkelig kommer mange fans. Det handler bare om at lukke ørerne, spille fodbold og gøre det, vi er gode til.Det bliver også en oplevelse at spille, for jo flere fans der er, jo federe er det at spille. Det kunne virkelig være lækkert at få lukket munden på 30.000 fans," siger Aral Simsir.

I torsdagens 3-3-kamp var FC Midtjylland foran hele tre gange i kampen, men alle tre gange fik de polske gæster kæmpet sig tilbage og udlignet.

Thomas Thomasberg er skuffet over, at hans mandskab ikke formåede at hive sig sejrsrigt ud af det intense opgør.

"Jeg er selvfølgelig ærgerlig. Vi var foran tre gange i en europæisk kamp, hvor vi ved, at hvert eneste mål tæller. Jeg ville gerne have været herfra med en sejr, og vi håbede også undervejs, at vi kunne komme foran med to mål.J eg er skuffet, for resultatet betyder så vanvittigt meget i en playoffkamp. Der er kæmpe forskel på 3-2 og 3-3. Jeg sad også med følelsen af, at der lå et mål mere og ventede på os, og vi gik derfor efter målet til 4-2, siger Thomas Thomasberg.

Inden returopgøret i Polen skal FC Midtjylland i aktion i Superligaen søndag i Farum mod FC Nordsjælland.