Nagelsmann pønser på flere markante ændringer på det tyske landshold forud for testkampe

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nagelsmann pønser på flere markante ændringer på det tyske landshold forud for testkampe

Julian Nagelsmann var særdeles aktiv på førstedagen i sit nye job.
Julian Nagelsmann var særdeles aktiv på førstedagen i sit nye job.ALEX GRIMM/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Tyskland har fået 36-årige Julian Nagelsmann som træner. Han er kendt for at have en offensiv og aggressiv tilgang til spillet, og noget tyder på, at han allerede har flere taktiske ændringer klar til det tyske landshold.

Julian Nagelsmann havde tirsdag sin første dag på træningsbanen som landstræner for det tyske landshold, som i disse dage er taget over Atlanten, hvor de skal spille to testkampe mod henholdsvis USA og Mexico.

Der har naturligvis været stor spænding om, hvordan den unge træner vil gribe tingene an i sit nye job som træner for et af verdens bedste landshold. Der er dog ingen tvivl om, at Julian Nagelsmann vil lave om på flere ting. Faktisk har han allerede udmærket sig ved at være mere aktiv på træningsbanen.

Ifølge det tyske medie Kicker er Julian Nagelsmann mere involveret i træningen. I modsætning til sin forgænger Hansi Flick, som overlod mange instruktioner på træningsbanen til sin assistent Danny Röhl, viste Nagelsmann sig frem som meget toneangivende i de første træningspas. 

Det er dog ikke kun i form af sin ageren på træningsbanen, at Julian Nagelsmann ser ud til at være anderledes fra Hansi Flick. Det kan nemlig også ses på den formation, som der blev trænet på forud for lørdagens kamp mod USA.

Ifølge Kicker lignede det, at Nagelsmann gav også de første indikationer på, hvordan det tyske landshold meget vel kan stille op i fremtiden. Under træningen blev der nemlig afprøvet 4-2-2-2-system. Et system, som Nagelsmann har tidligere har praktiseret i både Hoffenheim og RB Leipzig.

Det var særligt værd at bemærke defensiven, hvor Joshua Kimmich, der blev flyttet til højreback-positionen af Flick i sin sidste landskamp mod Japan, igen var tilbage som en 6’er i en central rolle på holdet. 

I stedet for Kimmich på højre back, testede Nagelsmann både Niklas Süle og Malik Thiaw på den position, mens Jonathan Tah blev brugt i midterforsvaret.

Der er dog heller ikke noget at sige til, at Julian Nagelsmann vil foretage store ændringer i forhold til hans forgænger Hansi Flick. Under Flicks sidste fem kampe formåede de kun at spille en enkelt kamp uafgjort, mens de tabte de resterende fire.