Hjulmand var klar til plan B efter 20 minutter: Sendte tre mand til opvarmning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hjulmand var klar til plan B efter 20 minutter: Sendte tre mand til opvarmning

Kasper Hjulmand var alt andet end tilfreds med kampens første 20 minutter lørdag aften.
Kasper Hjulmand var alt andet end tilfreds med kampens første 20 minutter lørdag aften.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Med 3-1-sejren lørdag over Kasakhstan har det danske fodboldlandshold i markant grad øget chancerne for at komme til næste sommers EM i Tyskland.

Men selv om sejren endte med at blive forholdsvis komfortabel, så var det bestemt ikke en indsats, som hele vejen var til UG i landstræner Kasper Hjulmands bog.

Især starten af kampen var landstræneren utilfreds med.

"Efter 20-25 minutter sendte jeg tre mand til opvarmning og var klar til at lave det hele om. Jeg syntes, det gik for langsomt, vi havde ikke noget flydende spil, og vi spillede slet ikke med vinkler. Jeg var slet, slet ikke tilfreds med vores spil," fortæller landstræneren efter sejren.

Danmark kom i front efter 35 minutter ved Jonas Wind, men allerede kort forinden havde Hjulmand set de første tegn til, at han måske ikke var nødt til at afbryde plan A.

"Jeg synes, der skete noget omkring den halve time. Der fik vi sat to gode angreb sammen, og der kom noget mere fleksibilitet i vores spil, så der stoppede jeg mig selv," siger Hjulmand.

Selv om Danmark kortvarigt blundede et par gange midt i anden halvleg, så var der en del flere flueben ud for indsatsen efter pausen i Kasper Hjulmands bog.

Det største flueben blev sat ud for Robert Skovs 3-0-mål - i særdeleshed oplægget til scoringen.

"Det var et fantastisk tredjemål. Roberts løb var godt, men den måde, som Christian (Eriksen, red.) tjatter den bold afsted i dybden, er bare topklasse," lyder det fra Hjulmand.

Det danske landshold rejser tidligt mandag til San Marino, hvor holdet tirsdag aften forventes at tage yderligere tre point mod lilleputnationen, som er uden point i gruppen.