Fodbold Tracker: Messi fortsætter sit indtog i USA, mens Stuttgart igen holder målfest

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Fodbold Tracker: Messi fortsætter sit indtog i USA, mens Stuttgart igen holder målfest
Opdateret
Lionel Messi er talk of town
Lionel Messi er talk of town
Photo by Frederic J. Brown / AFP
Vi er klar med den ugentlige fodboldtracker, der gennem weekenden vil give dig opdateringer på stort og småt i fodboldverdenen. Få nyheder om både de hjemlige ligaer samt de største, internationale af slagsen hos Flashscore!

Mandag

Kl. 19:13 - Den danske landstræner Kasper Hjulmand har forsikret, at det bliver Kasper Schmeichel, der kommer til at vogte buret i torsdagens kamp mod San Marino. Læs mere her.

Kl. 19:02 - Den tidligere Brøndby- og FCM-stjerne Mikkel Thygesen overtager cheftrænerposten i FC Roskilde.

Kl. 16.20 -  Det er svært at forstå, at nogen tør, men efter flere, engelske medier at dømme, så overfaldt en mand BBCs fodboldekspert Roy Keane efter søndagens topbrag i England, som Arsenal vandt med 3-1 over Manchester United. Den irske og særdeles iltre eks-landsholdsspiller modtog uden for stadion en skalle af en 42-årig mand. Heldigvis lagde medkommentator Micah Richards sig imellem, og måske skal den 42-årige være glad for, at Keane ikke fik lov til at hævne sig. 

Du kan læse mere om sagen her.

Kl. 12:06 - Tallet 5 må have en vis status i tyske Stuttgart. Tre kampe inde i den nye Bundesliga-sæson, har det vindende hold lavet fem mål i Stuttgarts kampe. Det bliver noget af en målscore, når turneringen skal gøres op, hvis den stime holdes ved lige.

Stuttgarts seneste kampe
Flashscore

Kl. 12:00 - Inter Miami leverede den mest imponerende sejr i deres Lionel Messi-æra, 3-1 over Major League Soccer-mestrene Los Angeles FC søndag, hvor to assists fra argentineren øgede deres håb om play-off.

Mål fra den argentinske angriber Facundo Farias, den spanske back Jordi Alba og den indskiftede Leonardo Campana fra Ecuador gav Miami en sejr, der bringer dem op på ni point fra playoff-pladserne med ni kampe tilbage.

Messis første MLS-optræden i Los Angeles tiltrak et talstærkt publikum, der var fyldt op med en række berømtheder fra A-listen, herunder Leonardo DiCaprio, Selena Gomez og Prins Harry.

Søndag

Kl. 22.51 - Oliver Christensen havde en hård dag i målet for Fiorentina på San Siro mod Inter, hvor bla. Lautaro Martinez passerede danskeren til en flot 4-0 sejr til hjemmeholdet.

Kl. 22.31 - Manchester United ser ud til at have haft nogle problemer på og uden for banen i dag, hvor Jadon Sancho udsendte en erklæring efter kommentarer fra Erik ten Hag, der indikerede, at han ikke var i kamptruppen på grund af træningspræstationer.

Kl. 22.22 - Brøndby IF's Yousef Salech , der er på leje i  SK Beveren, scorede i sin debut, da de vandt 2-0 mod St. Liege U23 i den belgiske Challenger Pro League.

Kl. 21.59 - Tobias Bech sikrede AGF mindst 'et point på Heden i en hård fysisk dyst.

Kl. 21.02 - FC Midtjylland er solidt i kontrol i Herning, hvor en frygtelig fejl af AGF-keeper Bailey Peacock-Farrell gav Ola Brynhildsen en gylden chance for at sende hjemmeholdet i front.

Kl. 20.45 - Anderlecht Kasper Dolberg, Thomas Delaney og Anders Dreyer med i startopstillingen mod Genk. Efter fire sejre i træk var det også tæt på den femte, men Genk, der havde fået en mand udvist undervejs, udlignede i de sidste sekunder til 1-1

Kl. 20.16 - Denis Vavro scorede måske sæsonens hidtil bedste mål, med denne super-hammer mod Viborg:

Kl. 19.43 - Og her har vi FC Midtjyllands startopstilling: 

Kl. 19.42 - Sådan stiller AGF op i Herning: 

Kl. 19.36 - To mål mål i tillægstiden fra nyindkøbet Declan Rice og Gabriel Jesus blev afgørende, da Arsenal hjemme vandt 3-1 over Manchester United, der gav debut til Rasmus Højlund, da han blev skiftet ind i stedet for Anthony Martial efter 67 minutter.

Arsenal - Manchester United Statistik
Opta by Stats Perform

Kl. 19.00 - FCK er foran ved pausen mod Randers i Parken. Målscorer efter seks minutter var Roony Bardghji.

Serudover, så er Rasmus Højlund netop kommet på banen for Manchester United til sin debut!

Kl. 18.32 - Det står 1-1 ved pausen på Emirates. Marcus Rashford scorede på oplæg fra Christian Eriksen, før Martin Ødegaard minuttet efter udlignede for værterne. Vi venter stadig på at se Rasmus Højlund komme på banen til sin debut.

Kl. 18.20- AGF har udlejet den notorisk målløse Sigurd Haugen til hollandske NAC Breda. Her har Esbjergs tidligere,noget stormombruste manager Peter Hyballa, åbenbart knækket koden til nordmandens sans for scoring. Han lavede i hvert fald to mål mod Willem II, inden kampen blev afblæst grundet ballade blandt tilhængerne.

Kl. 17.44 - Dagens "Knaller" i Bundesligaen er ubetinget mellem Union Berlin og RB Leipzig. Her vogter Frederik Rønnow målet for Die Eisener, mens Yussuf Poulsen starter i angrebet for Leipzig. 

Kl. 17.00 - I Brøndby sidder hjemmeholdet solidt i sadlen på hestene fra Randers. De blågule er således foran med 3-0 ved pausen efter en første halvleg, hvor der har været klasseforskel. Matthias Kvistgården har både sørget for et mål og en assist.

Kampfakta
Flashscore

Kl. 16.35 - Der venter en sand klassisker på Emirates, hvor Arsenal tager mod Manchester United. Selvom det ikke længere er Roy Keane og Patrick Vieira, der ramler sammen på midtbanen, er det altid forrygende kampe de to hold imellem. Og for gæsterne er det glædeligt at se Christian Eriksen begynde på banen, mens Rasmus Højlund har taget plads på bænken, og altså kan få debut. 

Kl. 16.30 - "Mo" Daramy har assisteret til 2-1 målet for Reims i Ligue 1, hvor de møder Metz. Det er første gang, at den unge dansker starter på banen for holdet fra Champagnebyen.

Kl. 15.45 - Vi har startopstillinger til Brøndby-Randers klar, og kan derudover vippe med klaphatten for Wahid Faghir, der blev matchvinder for Elversberg mod Osnabrück i 2. Bundesliga.

Startopstillinger
Flashscore

Kl. 15.05 - Danskerbrillerne er blevet pudset, og gennem dem kan man notere sig, at Joachim Andersen starter inde for Crystal Palace mod Wolves, mens Mohamed Daramy ligeledes begynder på banen for Reims ude mod Metz.

Kl. 15.00 - Ved pausen er det relativt målfattigt i de to Superligakampe. I lokalopgøret i det nordsjællandske er Lyngby foran med 1-0 mod ligaduksene fra FC Nordsjælland på mål af unge Andri Gudjohnsen, mens det fortsat står 0-0 mellem Silkeborg og Hvidovre i søhøjlandet.

Halvlegsstilling i Lyngby
Flashscore

Kl. 14.00 - Jævnfør Wolfsburger Allgemeine så skal Kamil Grabara erstatte Koen Casteels i Folkevognsklubbens mål. Lokalmediet rapporterer, at skiftet allerede er på plads, men dog først til sommer, hvor den belgiske Casteels har aftalt et skifte videre.

Kl. 13.05 - Rasmus Højlund kan få sin meget ventede debut for et af verdens største hold i en af verdens mest traditionsrige kampe, når Manchester United og Arsenal støder panderne sammen på Emirates. Til den opgave er han blevet udstyret med et for klubben også ret så traditionsrigt rygnummer. Danskeren har således fået nummer 11, der før er blevet båret af notabiliteter som Sir Bobby Charlton, George Best (Nej, han spillede faktisk kun 141 af sine 470 kampe for United med nummer 7 og cirka halvdelen i nummer 11), Jesper Olsen, Ryan Giggs, Norman Whiteside og Gordon Strachan.