Dolberg på bænken, Vestergaard tilbage: Sådan starter Danmark mod Slovenien

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dolberg på bænken, Vestergaard tilbage: Sådan starter Danmark mod Slovenien

Dolberg på bænker, Vestergaard tilbage: Sådan starter Danmark mod Slovenien
Dolberg på bænker, Vestergaard tilbage: Sådan starter Danmark mod SlovenienProfimedia
Den danske Leicester-stopper Jannik Vestergaard får fredag comeback for Danmark 17 måneder efter sin seneste kamp for det danske landshold.

Landstræner Kasper Hjulmand starter med en trebackkæde i en 3-5-2-formation til gruppefinalen mod Slovenien i EM-kvalifikation. Her er Vestergaard at finde sammen med Andreas Christensen og Joachim Andersen.

Også Thomas Delaney er tilbage i startopstillingen efter at have været fraværende med en skade senest, ligesom Victor Kristiansen får chancen på venstre wingback.

Til gengæld er der ikke fundet plads til ellers formstærke Kasper Dolberg i angrebet.

Efter et par magre år har Dolberg genfundet sit niveau i belgiske Anderlecht, hvor han er kommet på måltavlen i holdets seneste syv kampe. Det har dog ikke været nok til en plads i startopstillingen.

I front har landstræneren valgt at satse på Jonas Wind og Yussuf Poulsen, som også begge er kommet udmærket fra land i denne sæson på deres respektive klubhold.

Hjulmand har valgt disse spillere til startopstillingen (3-5-2):

Kasper Schmeichel - Joachim Andersen, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard - Joakim Mæhle, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Nørgaard, Thomas Delaney, Victor Kristiansen - Jonas Wind, Yussuf Poulsen.

Danmark vil med en sejr over Slovenien sikre sig en billet til næste sommers EM i Tyskland. Hvis det glipper, får holdet en ny chance mandag i Nordirland i sidste spillerunde. Præcis det samme gælder for Slovenien, der mandag møder Kasakhstan.