Tysk landsholdslegende ser stadig Bayern som klare favoritter: Men situationen er "farlig"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk landsholdslegende ser stadig Bayern som klare favoritter: Men situationen er "farlig"

Ingen spillere har scoret flere mål ved VM-slutrunder gennem historien end Miroslav Klose med sine 13 VM-mål.
Ingen spillere har scoret flere mål ved VM-slutrunder gennem historien end Miroslav Klose med sine 13 VM-mål.Profimedia
Trods 1-0-nederlaget i første kamp i ottendedelsfinalen i Champions League tror den tyske landsholdsrekordmålscorer Miroslav Klose på, at Bayern München går videre mod Lazio. Selvom Lazios chancer er blevet større, er München-holdet "stadig de klare favoritter," fortæller Klose til nyhedsportalen t-online forud for returopgøret tirsdag aften.

Men Klose kritiserede også sin tidligere arbejdsgiver i et interview. Klose, som også spillede for Lazio mellem 2011 og 2016 efter sin tid i Bayern fra 2007 til 2011, giver de seneste års personalepolitik skylden for, at rekordmestrene overhovedet har indhentet det tabte.

"Min mening er, at strukturen, sammensætningen af holdet, ikke er rigtig," fortæller Klose.

"På et tidspunkt var der et vakuum i lederrollerne, da Thomas Müller måtte sidde på bænken oftere og oftere, og Manuel Neuer var skadet i lang tid."

Miroslav Klose ved alt om succes i Bayern-trøjen.
Miroslav Klose ved alt om succes i Bayern-trøjen.Profimedia

Klose anser situationen med Thomas Tuchel som den tredje træner i de seneste tre år, "som også snart er væk igen," for at være "farlig." 

Hver træner har "sin egen filosofi og foretrækker forskellige typer af spillere og sit eget system. Man skal passe på, at klubben ikke mister sit DNA."

Klose ser gerne, at Tuchels efterfølger får mere tid til den annoncerede reorganisering. "Man bør være lidt mere tålmodig med en træner fra klubbens side, så spillerne kan forstå hans ideer."

Det bedste eksempel på dette er Bayer Leverkusen. Xabi Alonso ville derfor være "et lykketræf" for München, siger Klose.

Han udelukker heller ikke sin egen tilbagevenden til FC Bayern.

"Jeg kan forestille mig mange ting som træner, især da de ansvarlige i Bayern også har ændret sig," kommer det fra Klose, som har været uden klub, siden han forlod den østrigske klub SCR Altach i marts 2023.