Stoltheden lyser ud af Mbappe efter comeback mod Barca: Jeg er stolt af at være pariser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Stoltheden lyser ud af Mbappe efter comeback mod Barca: Jeg er stolt af at være pariser
Mbappe fejrer med fansene
Mbappe fejrer med fanseneReuters
Paris St Germains Kylian Mbappe (25) sagde, at det er et spørgsmål om stolthed for ham at hjælpe sin hjembyklub med endelig at vinde deres første Champions League-titel, efter at han scorede to gange og hjalp sit hold til en 4-1 comeback-sejr i Barcelona og til semifinalen med en samlet 6-4 sejr tirsdag.

Mbappe som forventes at forlade PSG til sommer, med Real Madrid som den største favorit til at skrive kontrakt med ham, fortalte journalister, at hans fremtid ikke er i hans tanker, og at hans fokus er helt på at bringe ære til den franske hovedstad.

"Jeg har en drøm om at vinde Champions League for Paris," sagde Mbappe til journalister på Barcelonas olympiske stadion tirsdag.

"Jeg har været stolt af at være i PSG siden dag et. Det er ikke fordi der er gode og dårlige tider, at min stolthed bliver ramt. Stoltheden over at spille for denne klub, at repræsentere klubben i mit lands hovedstad, det er noget særligt for mig, der voksede op der".

"At opleve en aften som denne som pariser, det er fantastisk. Vi har et skridt mere at tage, før vi når finalen på Wembley, så vi må bevare roen."

Efter at have tabt 3-2 i det første opgør i Paris, kæmpede PSG sig tilbage fra at være bagud 1-0 i Barcelona. Det ble lidt lettereefter værterne var blevet reduceret til 10 mand lige før den halve time, da sidste mand Ronald Araujo fik rødt kort, for at have begået en fejl mod Bradley Barcola.

Den tidligere Barcelona-angriber Ousmane Dembele udlignede for gæsterne lige før pausen, mens Vitinha og Mbappe gjorde arbejdet færdigt i anden halvleg, hvor PSG skal møde Borussia Dortmund i semifinalen, efter at tyskerne slog Atletico Madrid.

Efter ikke at være kommet længere end til ottendedelsfinalerne i de seneste to sæsoner og efter at være blevet presset i bund af Barcelona, leverede PSG en flot præstation, hvor de fik mest muligt ud af hjemmeholdets fejl og vendte kampen.

"Vi slog et fantastisk hold i aften, men selv hvis vi havde tabt, ville jeg være stolt af at være pariser. Nu er det sikkert, at stoltheden er endnu større på aftener som denne," sagde Mbappe.

"Vi er meget glade, vi slog et hold, som vi gerne ville slå og være tættere på finalen. Den her er for de fans, der kom her for at støtte os, og for dem derhjemme. Det er en aften at være stolt af."