Sparta-Prag dansker håber på CL-møde med FCK: "Det bliver en svær kamp"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sparta-Prag dansker håber på CL-møde med FCK: "Det bliver en svær kamp"

Sparta-Prag dansker håber på CL-møde med FCK: "Det bliver en svær kamp"
Sparta-Prag dansker håber på CL-møde med FCK: "Det bliver en svær kamp"Profimedia
Asger Sørensen, der er en del af en dansker-kvartet i Sparta Prag, håber tjekkerne får fornøjelsen af at møde FC København i kvalifikationen til Champions League

Mandagens lodtrækning hos UEFA i Nyon magede det således at FC København skal møde det tjekkiske hold i tredje runde af kvalifikationen til Champions League, hvis man formår at slå islandske Breidablik ud af turneringen. 

Det kan blive et meget specielt møde for tre danskere, der normalt har hjemme i Sparta Prag, træner Brian Priske og Lars Friis ansat som henholdsvis chef- og assistenttræner samt Casper Højer og Asger Sørensen.

Asger Sørensen har aldrig spillet på snior-niveau i den bedste danske række, ser meget frem mod et muligt møde med FC København, siger han til Sparta Prags hjemmeside.

"Vi spiller jo imod FC København eller Breidablik fra Island. Hvis det ender med at blive FCK, er det jo selvfølgelig lidt specielt for mig og de andre danske drenge i truppen."

"Vi kender klubben lidt bedre end de andre, men hvis vi ender med at skulle til Island, bliver det også hårdt, tror jeg. Det er to gode hold, selvom jeg ikke kender Breidablik så godt."

"Men jeg kender FCK, og de er et rigtig godt hold. Det bliver en svær kamp."

"Det ville være helt fantastisk at spille i Danmark. Mest fordi at jeg faktisk aldrig har spillet i Danmark. Jeg skiftede til udlandet, da jeg var rigtig ung, så det ville være rigtig fedt. Men det ville også være rigtig interessant med en tur til Island."

"Men det ville være rigtig specielt med en tur til Danmark. Jeg kommer derfra, og der ville være rigtig meget fokus på kampen fra mine venner og familie, så det ville selvfølgelig være mest specielt i forhold til en tur til Island", lyder det fra fra Asger Sørensen, der blev hentet til klubben fra RB Salzburg i 2014