Parken kogte og overraskelsen lurede: Det skriver udlandet om FCK

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Parken kogte og overraskelsen lurede: Det skriver udlandet om FCK

Lerager satte tryk på kedlerne med sit åbningsmål
Lerager satte tryk på kedlerne med sit åbningsmålMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Parken var i drømmeland i 11 minutter, efter Lukas Leragers føringsmål. Det lykkedes ikke københavnerne at holde hjem, men klubben høster ros for præstationen, mod den tyske overmagt.

Aftonbladet fra Sverige noterer sig mest de svenske spilleres indsats, men er ikke blege for at sige, at overraskelsen lurede.

"FCK var på vej mod en sensation. Træner Jacob Neestrups defensivt stærke FC København, med anfører Viktor Claesson i en sjælden central angriberrolle, holdt de tyske giganter langt væk fra målchancer i første halvleg", skriver avisen.

Mediet roser desuden FCK for at have holdt Harry Kane fra fadet og beskriver den engelske angriber som værende stort set usynlig.

Tyske Bild roser også den stærke københavnske defensiv, som tyskerne havde svært ved at nedbryde, trods overvægt i boldbesiddelse.

"Bayern kæmpede i lang tid. Som sædvanlig havde München-holdet mere boldbesiddelse end værterne. Men København er defensivt kompakt og tillader næsten ingen chancer. Hos FC København vinder de tyske rekordmestre fortjent efter at være kommet bagud, men er også heldige med at vinde 2-1", skriver den tyske avis.

Engelske Sky Sports er mere nøgtern i deres beskrivelse af dramaet i Parken. Her uddeles der også roser til Bayern-keeper Sven Ulreich, der reddede sejren i hus for Bayern.

"Københavns indskiftede Jordan Larsson var tæt på at sikre sit hold et point i det femte minut af overtiden, da hans hovedstød blev styret mod mål af Eric Choupo-Moting, men Sven Ulreich diskede op med en fantastisk redning og holdt føringen intakt", skriver mediet, der også havde blik for, at FCK var på vej mod noget stort. 

"Hjemmeholdet havde taget en chokføring i det 56. minut, da Bayern ikke fik clearet Viktor Claessons skud, og midtbanespilleren Lukas Lerager fulgte op med en smart afslutning og bragte de danske mestre i førersædet", lyder det fra Sky Sport.

Den spanske avis Marca er imponeret over FCK og måden, hvorpå de holdt tyskerne fra mange chancer.

"Thomas Tuchels mænd vandt i København, men de overbeviste ikke. København startede bravt og testede Ulreich, men det tog fem minutter for Bayern München at tage kontrol over boldbesiddelsen", skriver avisen, der også bider mærke i, at Harry Kane ikke kom frem til noget nævneværdigt.