Overraskelse på Old Trafford gør udsigterne mudrede for FCK

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Overraskelse på Old Trafford gør udsigterne mudrede for FCK

Overraskelse på Old Trafford gør udsigterne mudrede for FCK
Overraskelse på Old Trafford gør udsigterne mudrede for FCKMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
FC Københavns ambitioner om at deltage i en af de europæiske turneringer på den anden side af nytår led tilsyneladende et dobbelt knæk tirsdag aften.

Ud over at FCK selv smed en føring og tabte til Bayern München, vandt Galatasaray noget overraskende over Manchester United på Old Trafford.

Mens Bayern fører Champions League-gruppen med seks point, er Galatasaray nemlig på fire. FCK og Manchester United følger efter med henholdsvis et og nul point og møder hinanden i de to næste kampe.

Forudsætningerne er blevet noget sværere, erkender FCK-træner Jacob Neestrup.

"Vi har brug for point, hvis vores ambition om at spille europæisk efter jul skal gøre sig gældende. Specielt med resultatet på Old Trafford er jeg ærgerlig og bitter over, at vi tabte to point i Istanbul", siger Neestrup.

Han refererer til premierekampen mod Galatasaray, hvor FCK førte med to mål og spillede 2-2.

"Et par point mere på kontoen havde jo lunet. Nu skal vi pointmæssigt spille lige op med Manchester United over de næste to kampe. Uanset hvad der sker på Old Trafford, må vi "bare" slå dem i Parken. Så går vi forbi dem igen", siger han.

Anfører Viktor Claesson ved, at situationen i gruppen ikke er optimal efter de to første kampe.

"Vi kunne have haft seks point efter to kampe, og nu har Galatasaray fire, og Bayern har seks. Det ser svært ud pointmæssigt, men spillemæssigt er der håb for point i fremtiden", lyder det fra svenskeren.

Helt tomhændet gik FCK ikke fra Parken efter kampen mod Bayern München, mener Neestrup.

"Vi tager læring med fra alle kampe. Det gør vi også, når vi har en mindre god dag. Vi leverede den hjemmekamp, vi skulle, og med et lille krydder af noget ekstra", siger FCK-chefen.

24. oktober gælder det udekampen mod Manchester United, som gæster den danske hovedstad to uger senere.