Newcastle-manager dømmer Barnes ude i flere måneder med "usædvanlig" skade

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Newcastle-manager dømmer Barnes ude i flere måneder med "usædvanlig" skade

Opdateret
Barnes, inden han måtte bæres fra banen.
Barnes, inden han måtte bæres fra banen.AFP
Undervejs i Newcastles massive 8-0 sejr over Sheffield United kom der skår i glæden, da den 23-årige offensivspiller Harvey Barnes måtte bæres fra banen med det, der lignede en alvorlig skade. Og det ikke bare lignede det, siger manager Eddie Howe nu, for selvom Barnes slap for at blive opereret, så er han ude i flere måneder.

Der var blot gået 12 minutter, da Barnes, der kom til fra Leicester denne sommer, måtte udgå, men det gode er ifølge Howe, at prognosen er ganske ligetil, og at indgrebet var af en ret simpel karakter. Til gengæld kræver den hvile, og masser af det.

"Det er en skade under hans tå. Han er nu allerede begyndt at restituere sig, og han er nødt til at hvile sig helt og aldeles for at lade den komme sig; så kan vi bygge ham op igen bagefter. Det er en usædvanlig skade. Vi er lidt forvirrede over, hvordan den er opstået, men det er bare en af de ting, der nogle gange sker."

Newcastle, der udover at have haft succes i ligaen også spiller i Champions League efter 20 års fravær, ligger efter en halvblød start for nu på ottendepladsen i ligaen efter seks kampe med ni point, fem point efter Tottenham Hotspur på fjerdepladsen.

Det ser med Barnes' skade ud til, at Newcastle først får glæde af ham i det nye år, men til gengæld skal svenske Alexander Isak, der også har døjet med diverse skavanker, være klar igen til kampen mod Burnley lørdag eftermiddag.