Dansk dommertrio i engelsk stormvejr efter Champions League kamp

Frustrerede Chelsea-spillere efter annulleringen i sidste minut
Frustrerede Chelsea-spillere efter annulleringen i sidste minutProfimedia
Den danske divisionsdommer Frida Klarlund, samt de danske linjedommere, er kommet under heftig beskydning fra Chelseaefter Champions League-opgøret mellem Chelsea og Real Madrid onsdag aften.

Englænderne følte sig groft bortdømt ved to lejligheder. Sindene kom i kog for første gang hos Chelsea, da Real Madrid blev tildelt et straffespark efter 78 minutter.

”Jeg kunne se fra bænken, at den var uden for feltet, så jeg er helt chokeret over, at dem der styrede kampen, ikke kunne se det”, lød det ifølge den engelske avis Daily Mail fra en rasende Chelsea-træner Emma Hayes efter kampen.

Straffesparket faldt på et tidspunkt i kampen, hvor gæsterne fra Chelsea var foran med 2-1 efter at have haft godt styr på de spanske værter.

Trods en tidlig spansk føring, havde Chelsea bragt sig i front på mål af Niamh Charles og Sam Kerr.

Hjemmeholdet fra Real Madrid havde danske Signe Bruun med fra start, mens Caroline Møller og Sofie Svava så hele kampen fra bænken.

Olga Carmona kunne med sit andet mål i kampen udligne til 2-2 i en kamp, der lignede en pointdeling indtil fem minutter inde i tillægstiden.

Her sendte Niamh Charles bolden i nettet igen, blot for at se scoringen blive annulleret for offside.

”Vi scorede et helt regulært mål, med Niamh Charles tre eller fire meter onside. Det er pinligt. Jeg var nødt til at tjekke, hvorfor målet blev annulleret. Da jeg så det igen, kunne jeg se, at Sam (Kerr, red.) er omkring otte meter fra målmanden, hun er slet ikke i nærheden af hende. Jeg kan slet ikke forstå den beslutning. Jeg synes, vi er blevet snydt”, sagde Emma Hayes efter kampen.

Kampen endte dermed 2-2 i en hård pulje, der foruden de to hold også tæller Paris FC og BK Häcken.

Der er ikke VAR i kvindernes Champions League.