Redaktørens Valg: PL-topopgør på Emirates, AGF mod brandvarme løver, NFL og GOGs rutsjetur

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Redaktørens Valg: PL-topopgør på Emirates, AGF mod brandvarme løver, NFL og GOGs rutsjetur

Redaktørens Valg
Redaktørens ValgProfimedia
Den kommende weekend er sprængfyldt med sportslige lækkerbiskener og Flashscore giver dig som vanligt en række forslag til de næste dages højdepunkter, som du absolut ikke må misse.

Arsenal - Manchester City - Søndag 8. oktober kl. 17.30 (Emirates Stadium)

Der er lagt op til et brag af dimensioner, når Premier League's nr. et og nr. 3, Manchester City og Arsenal søndag aften sætter hinanden stævne på Emirates Stadium i Manchester. I sidste sæson vandt City ligaen fem points foran Arsenal, men vandt begge opgør mod London-holdet, hvilket blot understreger, hvor vigtigt dette opgør er for begge mandskaber.

Sidste sæson var netop disse to mandskaber så godt som urørlige i den bedste engelske række, men i denne sæson har der allerede været lidt grus i maskineriet. 

Erling Haaland har været knap så giftig foran mål som tidligere set og Citys midtbane virker måske frygtindgydende i denne sæson, hvor Rodri, Ilkay Gündogan og Kevin de Bruyne før udgjorde en fantastisk trio.

Det skulle give gæsterne chancen for at få grebet med midtbanen, hvor Martin Ødegaard i hans sædvanlige form kan gøre ondt på hjemmeholdet med Arsenal sædvanligvis mange dybdedløb.

Det er Rodris sidste karantænedag, og de lyseblå kommer virkelig til at savne den karantæneramte spanier. Omvendt vil det også være et kolossalt tab for Arsenal, hvis Bukaya Saka ikke bliver klar til kampen for Gunners, der stadig slikker sårene efter det højst uventede 2-1 nederlag på udebane mod Lens i midtugen.

Martin Ødegaard i kamp mod City sidste sæson
Martin Ødegaard i kamp mod City sidste sæsonProfimedia

 

AGF - FC København Søndag 8.oktober kl. 20.00 (NRGI Park)

Efter bronzemedaljerne sidste sæson takket være et forrygende forår, var der store forventninger til AGF før denne sæson, men de er bestemt ikke blevet indfriet. 

Aarhusianerne har set rustne ud bagude uden Yann Aurel Bisseck og Thomas Kristensen, der blev solgt i sommerens transfervindue, og sammen med manglende træfsikkerhed i forreste geled, er "de hviiie" nu røget helt ud af Top 6, hvilket må gøre ekstra ondt på selvforståelsen i Fredensvang.

Derfor er hjemmeholdet næsten pisket til at få points kontoen, når mægtige FC København lægger vejen forbi NRGI Park søndag til en meget imødeset kamp mellem de evige rivaler. 

Jacob Neestrups mandskab har ganske vist sat tempoet en anelse ned i ligaen efter de indledende fem sejre på stribe, og måtte inden for kort tid lægge ryg til to nederlag i Parken, først mod FC MIdtjylland og derefter mod Bayern München.

Der er ingen tvivl om at de to nederlag har gjort gevaldigt mentalt ondt på københavnerne, og aarhuasianerne kan også håbe på, at FCK kommer til Aarhus fysisk pressede efter et fortættet kamp-program. Under alle omstændigheder er der lagt til en Superliga-klassiker, når de to hold støder sammen. 

AGFs spillere efter nederlaget i superligakampen mellem Viborg FF og AGF
AGFs spillere efter nederlaget i superligakampen mellem Viborg FF og AGFHenning Bagger/Ritzau Scanpix

 

GOG - Fredericia Søndag 8.oktober kl. 20.00 (Phønix Tag Arena Gudme)

GOG har været en utrolig svær størrelse at blive klog på i denne sæson. Efter at have vundet mesterskabet i de sidste to sæsonener er de mest betegnende ord for sæsonstarten i år vel "rent kaos". 

Fynboerne mistede før starten på denne sæson træner Nicolej Krickau samt holdets absolutte profiler, Simon Pytlick og Lucas Jørgensen til Flensburg 

Op til sæsonstarten havde man ind til tre uger før start stadigvæk ikke fået ansat en træner og da det endeligt lykkedes at blive enige med Ian Marko Fog, gik samarbejdet lynhurtigt i stykker. Det har indtil nu givet en meget usammenhængende sæson, hvor holdet skiftevis har spillet fantastisk men også rædselsfuldt.

Sejrsdansen nåede lige at slutte oven på sejren over storholdet Veszprem i Champions League før GOG-spillerne i sidste weekend blev tildelt et ydmygende nederlag mod Aalborg på hjemmebane. 

For at gøre ondt være, må fynboerne undvære playmaker Morten Olsen, når man i weekenden møder Fredericia, som indtager tredjepladsen i ligaen, 'et point foran GOG.

Mikkel Voigt (GOG Træner) under herrehåndboldkampen mellem GOG og Aalborg Håndbold
Mikkel Voigt (GOG Træner) under herrehåndboldkampen mellem GOG og Aalborg HåndboldClaus Fisker/Ritzau Scanpix

 

Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles Søndag 8.oktober kl. 22.25 (SoFi Stadium)

Philadelphia Eagles har lige som sidste sæson startet sæsonen på forrygende vis og er det eneste hold sammen med San Francisco 49'ers , som er ubesejrede i NFL ligaen. 

Nu gæster de søndag Los Angeles Rams, hvor der er garanti for at stemningen bliver ekstra hektisk i forsøget på at tildele de ellers højtflyvende Eagles deres første nederlag. 

Løbeangrebet har i denne sæson ikke fungeret specielt godt for Eagles. Det var ellers noget en af holdets absolutte styrker i sidste sæson, og mod Washington Commanders havde Eagles også store problemer med at få det sat ordentligt sammen. 

Begge hold går ind til kampen med overtidssejre fra uge 4. The Rams besejrede Indianapolis Colts 29-23 på udebane, mens Eagles i en ren thriller med Washington Commanders fik en overtidssejr på 34-31 mod deres NFC East-division rivaler.

Meget opmærksomhed er rettet mod om Rams' wide receiver Cooper Kupp er i stand til at spille igen. I Kupps fravær har rookie Puka Nucua leveret en række fantastiske præstationer. I uge 4 havde Nucua ni receptions på 163 yards, hvilket var tredje gang, han greb for over 100 yards. Nacua scorede sit første touchdown i karrieren i overtid, hvilket hjalp Rams til sejren over Colts.

'

Svend Bertil Frandsen
Svend Bertil FrandsenLivesport