Jesus fører Arsenal til sejr mod Sevilla, Lens og PSV spiller uafgjort

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jesus fører Arsenal til sejr mod Sevilla, Lens og PSV spiller uafgjort

Gabriel Jesus jubler efter Arsenals andet mål mod Sevilla.
Gabriel Jesus jubler efter Arsenals andet mål mod Sevilla.AFP
Arsenal tog førstepladsen i gruppe B i UEFA Champions League efter mål af Gabriel Martinelli (22) og Gabriel Jesus (26), der førte englænderne til en smal 2-1-sejr på udebane over Sevilla.

Arsenal fik en positiv start på Ramon Sanchez Pizjuán, da Takehiro Tomiyasu skød ved siden af med det første skud, før Martinelli måtte se sit forsøg holdt ude af den fremstormende Örjan Nyland.

Efter at have set sit hold blive sat under et tidligt pres, ville den nye Sevilla-træner Diego Alonso have været tilfreds med at se sit hold komme frem til en stor chance i det 10. minut.

Jesus Navas, som også startede inde i Sevillas møde med Arsenal hwlt tilbage i 2007, sendte et fladt indlæg ind til Lucas Ocampos ved nærmeste stolpe, men argentineren kunne kun sende bolden forbi mål.

Sevillas midtbanespiller Ivan Rakitic tackler Arsenals Declan Rice.
Sevillas midtbanespiller Ivan Rakitic tackler Arsenals Declan Rice.AFP

Efter den underholdende indledning begyndte chancerne at slippe op, og den første periode blev mere og mere en tam affære.

Men i første halvlegs overtid kom der pludselig liv i kampen igen, da Arsenal brød igennem til Martinelli, som rundede målmanden og roligt sendte bolden i mål, så gæsterne kunne gå til pause i strålende humør.

Efter at have taget momentum med ind til pausen, kom Mikel Artetas mandskab også flot ud af starthullerne i anden periode. Martin Ødegaard skød over fra en lovende position, efter at Jesus var blevet afvist af en sprællende Nyland.

Det skulle vise sig, at The Gunners kun skulle vente et par minutter mere på deres andet mål, da Jesus driblede ind i banen, før han krøllede et ustoppeligt forsøg op i det lange hjørne.

Efter at være kommet bagud med to mål og have spillet uafgjort mod Chelsea i weekenden, var Arsenal godt klar over, at deres føring var usikker. Sevilla forsøgte at starte deres eget comeback lige før timen, da Nemanja Gudelj headede et hjørnespark fra Ivan Rakitic i mål.

I modsætning til Arsenal på Stamford Bridge var det spanske hold ikke i stand til at fuldføre kampen og sikre, at Alonsos første Champions League-kamp som manager endte med et nederlag. Mens Arsenal nu er oppe på seks point, er andalusierne fire point efter på tredjepladsen.

Statistik for kampen
Statistik for kampenFlashscore

Flashscore Man of the Match: Gabriel Jesus (Arsenal)

Klik her for at se alle statistikkerne fra kampen.

Lens og PSV deler i porten

Lens har endnu ikke tabt i gruppespillet
Lens har endnu ikke tabt i gruppespilletAFP

I aftenens anden gruppe B-kamp kom Lens tilbage og sikrede sig uafgjort hjemme mod PSV og fastholder dermed grebet om andenpladsen i tabellen.

Du kan se alle statistikkerne og læse en fuld rapport her.

Stillingen i gruppe B efter tre runder
Stillingen i gruppe B efter tre runderFlashscore