Italiensk danskerklub drømmer om Champions League efter femte sejr i træk

Italiensk danskerklub drømmer om Champions League efter femte sejr i trækProfimedia
Bologna forlængede deres ubesejrede stime på hjemmebane til otte kampe, efter at de sikrede sig en sikker sejr på 2-0 hjemme mod Hellas Verona fredag aften og dermed holdt liv i deres forhåbninger om en plads i Top 4.

En langsommelig afbrydelse allerede efter tre minutter, hvor dommer Rosario Abisso, der var blevet skadet, måtte lade sig udskifte med Giacomo Campione, betød af ingen af holdene indledningsvis kunne finde rytmen i kampen.

Men det lykkedes dog alligevel hjemmeholdet at bringe sig foran efter 27 minutter, hvor riposten efter et forsøg af Riccardo Orsolini faldt for fødderne af Giovanni Fabbian, som hamrede sit fjerde Serie A må i denne sæson i kassen.

Bolgna - Verona - Player ratings
Bolgna - Verona - Player ratingsFlashare

Målet gav Bologna, der har scoret ti mål i de sidste tre kampe i Serie A kampe, masser af momentum, og det var meget tæt på, at de fik fordoblet føringen efter 36 minutter, da Riccardo Orsolini var et knurhår fra at score sit sjette mål i syv kampe.

Hjemmeholdet, for hvem Victor Kristiansen spillede hele kampen mens Jens Odgaard sad på bænken, lukkede og slukkede kampen efter 65 minutter, da Remo Freuler fordoblede føringen efter 65 minutter.

Bolgona indtager nu fjerdepladsen i Serie A med 28 points for 26 kampe.