Gustav Isaksens bror blev smidt ud fra Stadio Olimpico inden Atletico-kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Gustav Isaksens bror blev smidt ud fra Stadio Olimpico inden Atletico-kamp

Gustav Isaksen kunne ikke juble så meget over sine gæsters opførsel.
Gustav Isaksen kunne ikke juble så meget over sine gæsters opførsel.Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Lazios kamp mod Atletico Madrid tirsdag aften vil især blive husket for udligningen fra Lazios side, der blev sat ind af Ivan Provedel, der headede bolden utageligt ind i det 95. minut. Men for Gustav Isaksens gæster var kampen knap så mindeværdig, da de blev smidt ud af stadion for at dukke berusede op til kampen.

Gustav Isaksen havde sørget for fire VIP-billetter, hvoraf den ene ifølge TV2 tilfaldt hans bror, Christian. Iført Lazio-trøjer havde de allerede været berusede, da de ankom til VIP-området, der som følge af de fire danskeres umådelige tørst havde lukket for udskænkning til dem. 

Det medførte dog ikke, at det stilnede af, tværtimod begyndte kvartetten af forsyne sig fra en anden bar på stadion og til sidst blev politiet tilkaldt.

Ifølge medierne blev de italienske carabinieri efterfølgende svinet til af de uhøflige gæster, hvorefter danskerne blev taget en tur med på stationen, i stedet for at kunne se fodbold på tribunen. 

De to af dem blev onsdag ved retten i Rom, i øvrigt stadig iført Lazio-trøjer med Isaksens navn bagpå, idømt en bøde samt forbud mod at vise sig til en sportsbegivenhed i Italien de næste fem år. 

De to andre, deraf Isaksens bror, kunne nøjes med at få en bøde, skriver Il Messagero.

Kampen endte 1-1 efter det vanvittige mål, og Gustav Isaksen fik den sidste halve time på banen.