Guardiola inden FCK: Min mavefornemmelse siger, at vi kommer til at lide

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola inden FCK: Min mavefornemmelse siger, at vi kommer til at lide

Opdateret
Guardiola inden FCK: Min mavefornemmelse siger at vi kommer til at lide
Guardiola inden FCK: Min mavefornemmelse siger at vi kommer til at lideLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Forud for FCKs gigantopgør mod Manchester City viste englændernes mestertræner Josep Guardiola stor respekt for Løvernes præstationer i gruppespillet

Tirsdag kl. 21.00 møder de danske mestre som bekendt de forsvarende, engelske mestre, som dertil også hjemtog Champions League-titlen i sidste sæson. 

FCK - Manchester City
FCK - Manchester CityProfimedia

City kommer på ryggen af ti sejre i træk, men cheftræner Guardiola regner ikke med, at det bare bliver "business as usual" mod et københavnsk hold, der kom imponerende videre fra et gruppespil med hold som Bayern München og Citizens naboer fra United.

"Det aftvinger respekt. Jeg har spillet på Allianz Arena mod Bayern München, jeg har spillet mod Galatasaray og mod United. Den måde, de kom ud af de kampe på var imponerende. Min mavefornemmelse lyver sjældent, og den siger mig, at vi kommer til at lide, og at det bliver en tæt kamp," udtalte Guardiola på pressemødet inden kampen.

Han ville nødigt udpege nogle specifikke spillere hos FCK, da han helst ser fodbold som en helhed, selvom han nævnte Denis Vavro, men han fremhævede dog deres pasninger fra defensiven.

"De har en målmand (Kamil Grabara, red.), der er virkeligt god med fødderne, og generelt er de særdeles gode til at sende bolden ud af defensiven. Deres pasninger kan ramme overalt på banen, og det er vi opmærksomme på," sagde spanieren. 

Han blev også spurgt ind til Erling Braut Haalands form efter sin skadespause, og at den norske damptromle er kommet gnidningsfrit i gang med målscoringen, overraskede ham ikke. 

"Erling er...speciel. Hans mentalitet er at presse alle på holdet til deres yderste, og det gælder også ham selv. Han hader ikke at score mål, og det har han gjort fra starten i City. Når du ser på hans tal i den alder, så kan selv Messi og Ronaldo ikke følge med. Og han er ligeglad med, hvordan han scorer, om det så er med røven, han kan score med alle kropsdele. Bare han scorer," sagde Guardiola, der også nævnte, at det ikke er nemt for en så fysisk stor spiller bare at komme tilbage fra to måneder på sidelinjen.

Endelig fremhævede han også stemningen i Parken, der altid er elektrisk.

"Jeg har været her som spiller, og det var magisk. Vi spillede her også sidste år, (0-0, red), og den aften havde vi det svært. Jeg kender ikke deres form ordentligt på grund af pausen, men jeg elsker deres attitude, de kommer uden tvivl på banen med en stor fysikalitet, og det kommer til at volde os problemer," sluttede Guardiola.

Kampen kan, som altid, følges live via Flashscore.