FCK-spillere blev overmatchet mod City: "Det var tortur i perioder"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCK-spillere blev overmatchet mod City: "Det var tortur i perioder"

Rasmus Falk mener, at der var forskel på niveauet i gruppespillet og i tirsdagens knockoutkamp.
Rasmus Falk mener, at der var forskel på niveauet i gruppespillet og i tirsdagens knockoutkamp.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Overmatchet og tortur.

Det var to af de ord, der blev brugt, da FC København-spillerne Rasmus Falk og Elias Jelert gjorde status over 1-3-nederlaget i Parken til Manchester City i ottendedelsfinalen i Champions League.

"Det var tortur i perioder. De var svære at få bolden fra."

"De har en fantastisk bevægelse for hinanden og er enormt godt trænet," siger Rasmus Falk til tv-stationen 3+.

Midtbanespilleren fortæller, at City-spillernes lagde så stort et tryk på hjemmeholdet, at det måske dræbte overskuddet til selv at sætte gode angreb sammen.

"Vi må også respektere, at vi mødte verdens bedste hold."

"Der er forskel på det her og kampene mod Bayern München, Manchester United og Galatasaray (i gruppespillet, red.). Det her var next level," siger Rasmus Falk.

Kantspilleren Elias Jelert blev spurgt, om FCK var overmatchet mod City.

"Ja, det var vi vel. Det er en blanding af, at vi ikke ramte dagen, og at vi mødte et dygtigt hold," siger Jelert til 3+.

Overordnet vurderer, at han at defensiven gjorde det nogenlunde, men offensivt betegner han københavnernes spil som for dårligt.

"Vi havde alt for mange boldtab - som i alt, alt, alt for mange. Vi var ikke gode nok til at holde i bolden, som vi havde snakket om," siger Elias Jelert.

Manchester City bragte sig foran med 1-0. Efter godt en halv time udlignede FCK's vinterindkøb Magnus Mattsson til 1-1, mens City kom på 2-1 umiddelbart før pausen. 3-1-målet faldt i overtiden.

Der er returkamp i Manchester om tre uger. Den samlede vinder går videre til kvartfinalerne i Europas største klubturnering.