FCK er dyrere end Arsenal: Se de billigste og dyreste steder at se Champions League-fodbold

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
FCK er dyrere end Arsenal: Se de billigste og dyreste steder at se Champions League-fodbold
Her er de dyreste og billigste steder at se Champions League-fodbold
Her er de dyreste og billigste steder at se Champions League-fodboldProfimedia
Flere klubber i Europa holder fast i, at det skal kunne lade sig gøre for almindelige mennesker at komme ind at se fodbold, mens andre forsøger at skumme fløden på den massive interesse. Her kan du se, hvor du kan få meget for pengene, hvis du gerne vil se Champions League.

Champions League-gruppespillet er i fuld gang, og de mange fodboldelskere rundt omkring i Europa flokkes til diverse stadions for at opleve deres hold konkurrere i den prestigefulde turnering. 

Der er dog voldsomt stor forskel på, hvor meget det koster at komme ind at se en Champions League-kamp på diverse stadions. Hos Flashscore har vi kigget på billetpriserne hos nogle forskellige Champions League-klubber og spændet mellem de billigste og de dyreste er stort. 

De dyre drenge:

PSG

Drager man en tur til kærlighedens by Paris, så kan man opleve det franske storhold Paris Saint-Germain. Klubben har flere verdensstjerner i truppen. Blandt andre er Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé med til at gøre PSG til et meget potent hold. 

Man skulle dog tro, at Qatar Sports Investments, som ejer PSG, har glemt, at Lionel Messi, Neymar og Zlatan Ibrahimovic ikke længere er at finde i klubben.

Det er nemlig ikke en billig fornøjelse for de franske fans at komme på Parc des Princes. Den billigste billet til en Champions League-kamp (mod Newcastle) koster cirka 930 danske kroner, mens den dyreste billet koster i omegnen af 2.600 kroner.

Inter

Sidste sæsons finalister fra Milano er også med i den prestigefulde turnering i denne sæson. Faktisk har de allerede kvalificeret sig til knockout-kampene efter nytår. Nu skal de dog se, om de kan gå videre som nummer et fra gruppen.

Der er meget stor forskel på billetprisen på Stadio Giuseppe Meazza. Den dyreste billet koster 1.450 dyreste, som dog er en logeplads tæt på banen, mens de dyreste almindelige pladser ligger på mellem 700-800 kroner. Det er dog muligt at se Inter til en mere rimelig pris. De billigste billetter koster nemlig 290 kroner, mens den billigste ungdomsbillet kan købes for cirka 186 kroner.

Giuseppe Meazza
Giuseppe MeazzaMARCO LUZZANI/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP

Arsenal 

Arsenal er kendt for mange ting: ikoniske spillere, smuk fodbold og meget andet. Noget af det, de også er kendt for, er de tårnhøje billetpriser. Det er nemlig en ret så dyr fornøjelse at se fodbold på Emirates Stadium i London, hvor Arsenal holder til. 

Priserne på billetterne afhænger både af, hvilken tribune tilskuerne gerne vil sidde på, men også af hvilken kamp det er.

Alle Arsenals kampe bliver inddelt i en af tre kategorier (A, B og C). A er den dyreste kategori, som en kamp mod Manchester City er en del af, mens C er den billigste. Arsenals Champions League-kampe er i kategori B, men det betyder ikke, at det er billigt.

Den dyreste billet for en voksen til en Champions League-gruppekamp på Emirates koster cirka 510 kroner, mens den billigste koster 344 kroner. En ungdomsbillet varierer mellem 382 kr. – 259 kr. Hvis man har et særligt medlemskab i klubben, kan det godt gøres billigere. Emirates er dog langt fra dyreste sted at se fodbold i Europa. 

FC Barcelona 

Det har ikke været en dans på roser for FC Barcelona i Champions League i de seneste sæsoner. Flere gange har det spanske storhold skuffet og ikke formået at gå videre fra gruppespillet. I år ser det dog lovende ud, og det er til trods for, at catalanerne ikke spiller på den normale hjemmebane Camp Nou, men i stedet på Estadio Olímpico. 

Mens der kan sidde næsten 100.000 tilskuere på Camp Nou, så er der kun plads til cirka det halve på Estadio Olímpico.

Om billetpriserne til Champions League skal være med til at finansiere ombygningen af Camp Nou kan godt tænkes. Den billigste billet på det Olympiske Stadion koster i omegnen af 477 kroner, mens den dyreste koster cirka 1.223 kroner. 

FC København

Danmark er også repræsenteret i den store europæiske turnering, og med blot to kampe tilbage af gruppespillet, har FCK stadig en chance for at gå videre til knockout-fasen. 

Der er blevet skabt en intens stemning i Parken i de første to hjemmekampe, hvor stadion har været fyldt til den allersidste plads. FCK har gjort det sådan, at man som tilskuer køber billetpakker, så man får billetter til alle tre hjemmekampe. Den dyreste billetpakke koster 2.650 kroner, hvilket svarer til 883 kroner pr. kamp. Den billigste koster 1.425, hvilket svarer til 475 kroner pr. kamp.

Prisen for børn spænder mellem 1.325-950 kroner for alle tre kampe. Det skal dog nævnes, at hvis man er medlem i FCK, så er billetpakkerne lidt billigere. Det er dog bemærkelsesværdigt, at det er dyrere at komme ind at se FCK i Parken end at se Arsenal på Emirates Stadium.

Mere fodbold for pengene

Der findes også steder i Europa, hvor man kan opleve Champions League-fodbold uden at brænde hele opsparingen af på en enkelt billet.

Union Berlin

Den lille tyske hovedstadsklub Union Berlin overraskede alt og alle ved at kvalificere sig til Champions League, og selvom det går virkelig skidt i denne sæson, så kan klubbens fans komme på stadion til en meget retfærdig pris.

Union Berlin spiller ikke deres Champions League-hjemmekampe på deres eget stadion, men derimod på det Olympiske Stadion i Berlin. Her koster den dyreste voksenbillet 820 kroner, mens den billigste koster 260 kroner.

Børn kan komme på stadion for mellem 223-510 kroner.

Røde Stjerne

Hvis man tager et smut til den serbiske hovedstad Beograd, så er der rig mulighed for at se Champions League-fodbold. Traditionsklubben Røde Stjerne har tradition for at kunne skabe en intens stemning på Stadion Rajko Mitic.

Det er stor prisforskel mellem den dyreste og den billigste billet i Beograd. Den dyreste billet er til VIP-området, hvor der både er mad og andre fordele, og den koster cirka 2.500 kroner. Hvis man dog bare gerne vil se kampen, så kan du nøjes med at betale 220 kroner.

Young Boys

Røde Stjernes konkurrenter i gruppen er blandt andre det schweiziske hold Young Boys. Begge hold jagter har blot hentet et point i gruppespillet, og de jagter begge tredjepladsen, som giver adgang til Europa League.

Derfor bliver der uden tvivl fyldt til den sidste hjemmekamp, hvor de møder netop Røde Stjerne.

På Stadion Wankdorf kan man se fodbold for cirka 373 danske kroner, mens børn kan komme ind for cirka 186 kroner. Hvis man vil forkæle sig selv, så kan man også købe en VIP-plads, som koster 1.342 kroner.

Braga 

Nu er vi nået til det absolut billigste sted at se Champions League. Den portugisiske klub Braga kan stadig nå at gå videre fra gruppespillet, og en sejr over Union Berlin i sidste hjemmekamp, vil give portugiserne virkelig gode muligheder.

Braga
BragaProfimedia

På Estadio Municipal de Braga er der plads til cirka 30.000 tilskuere, og de skal ikke grave særlig dybt i lommerne for at få en plads på stadion. Den dyreste billet koster 559 kroner, mens man for den billigste billet blot skal give 104 kroner. 

Så hvis man er i nærheden af Braga, så er der rig mulighed for at se noget god fodbold til en meget fair pris.

RB Salzburg

Vi slutter af i Østrig, hvor RB Salzburg hører til. Holdet, der blandt andet tæller danskerne Mads Bidstrup og Maurits Kjærgaard, håber på at sikre sig pladsen i Europa League, og det kræver formentlig blot et enkelt point i den sidste hjemmekamp mod Benfica.

Hvis man godt kunne tænke sig at se de bedste østrigske mandskab i aktion i det fineste selskab, så kan det klares for mellem 656-298 kroner for en voksenbillet, mens en ungdomsbillet koster 201 kroner.