Erik ten Hag opfordrer Manchester United til at holde sammen under krisen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag opfordrer Manchester United til at holde sammen under krisen

Erik ten Hag har brug for at vende tingene hurtigt i Manchester
Erik ten Hag har brug for at vende tingene hurtigt i ManchesterAFP
Manchester Uniteds manager Erik ten Hag tror på, at De Røde Djævle vil arbejde sig ud af en tidlig sæsonkrise, efter at han er blevet stillet over for spørgsmål om, hvorvidt han frygter at miste sit job.

United har tabt seks af deres seneste ni kampe, efter at de tabte 3-2 hjemme til Galatasaray i tirsdags.

De engelske giganter har tabt deres to første kampe i Champions League-gruppespillet for første gang.

United har også fået deres værste start på en Premier League-sæson nogensinde, efter at have tabt fire af deres første syv kampe.

Ten Hag havde en succesfuld første sæson på Old Trafford, hvor han førte klubben tilbage i Champions League ved at slutte på tredjepladsen i Premier League, og afsluttede en seks år lang trofætørke, ved at vinde Liga Cuppen.

"Sidste sæson gik strålende, fantastisk, mere end vi kunne forvente," sagde den tidligere Ajax-boss.

"Da vi gik ind i dette projekt, vidste vi også, at der ville være huller. I dette øjeblik er vi i en meget vanskelig periode, som alle kan se, men vi kommer ud sammen.

"Vi kæmper sammen, vi holder sammen, vi står bag hinanden. Mig, instruktørerne, holdet - alle sammen vil vi kæmpe. Det her er ikke os. Vi ved, at vi skal gøre det bedre, og i fællesskab vil vi komme ud af denne situation."

Målmand Andre Onana havde endnu en aften til glemmebogen, mens hans svære start på livet i United fortsætter.

Han påtog sig ansvaret for Uniteds 4-3-nederlag til Bayern München for to uger siden, efter at en håndteringsfejl førte til tyskernes åbningsmål.

Camerouneren blev hentet i Inter Milan, for 47 millioner pund primært for sin evne til at spille bolden frem bagfra.

Men Onanas aflevering direkte til Dries Mertens, viste sig at være det afgørende punkt i kampen, da Casemiro nedlagde Galatasaray-angriberen og fik sit andet gule kort efter 77 minutter.

Mauro Icardi brændte det efterfølgende straffespark, men han gjorde det godt igen fire minutter senere, ved at prikke bolden over Onana til sejrsmålet.

Onana var en del af det Ajax-hold, der nåede Champions League-semifinalen i 2019, og hjalp Inter med at nå finalen i turneringen i sidste sæson.

Ten Hag forsvarede sin spiller, da han blev spurgt, om Onana skulle droppes.

"Andre var i en semifinale i Champions League, og i sidste sæson var han i finalen i Champions League, så ja, han har evnerne til at være en af de bedste målmænd i verden.

"Det har han vist, og det vil han blive ved med. Vi har allerede set hans store evner og personlighed i kampene. Når han laver fejl, kommer han tilbage."