Champions Leagues bedste XI: En perfekt præstation fra De Bruyne og Mbappe leverer varen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Champions Leagues bedste XI: En perfekt præstation fra De Bruyne og Mbappe leverer varen

Kevin de Bruyne havde en forrygende aften i Parken.
Kevin de Bruyne havde en forrygende aften i Parken.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
De første kampe i Champions League 2023/24-ottendedelsfinalerne er overstået, og vi har udvalgt de elleve spillere, der har imponeret mest i løbet af de sidste par aftener.

De bedste 11 er baseret på Flashscores interne ratingsystem, som tager højde for mange individuelle kampstatistikker som mål, skud på mål, vellykkede afleveringer og vundne tacklinger.

De bedste elleve fra de første kampe i ottendedelsfinalerne
De bedste elleve fra de første kampe i ottendedelsfinalerneFlashscore

Målmand

Andriy Lunin - Real Madrid - Anden gang på rundens hold

Andriy Lunin er den første målmand, der kommer med på rundens hold for anden gang. Ukraineren lavede i alt ni redninger i Real Madrids 1-0-sejr over RB Leipzig.

Forsvar

Ruben Dias - Manchester City - Første gang på rundens hold

Ruben Dias går ikke på kompromis og er berygtet for sit fysiske forsvarsspil, men i Manchester Citys 3-1-sejr i København brillerede portugiseren også med sit pasningsspil. 126 af hans 133 afleveringer nåede frem til en holdkammerat, hvilket svarer til en succesrate på 94,7 procent.

Otavio - FC Porto - Første gang på rundens hold

Otavio skiftede til Porto i vinter for 12 millioner euro fra ligarivalerne Famalicao, og efter hans fremragende præstation i Portos 1-0-sejr over Arsenal, ser den 21-årige ud til snart at blive et kendt navn for fodboldelskere uden for Portugal.

En Champions League-debut at huske for Otavio
En Champions League-debut at huske for OtavioProfimedia

Eduardo Camavinga - Real Madrid - Anden gang på rundens hold

Eduardo Camavinga satte ikke en fod forkert i 1-0-sejren i Leipzig med en afleveringssucces på 92,8 procent og erobrede tre afleveringer.

Midtbane

Rodri - Manchester City - Anden gang på rundens hold

Rodri vandt 100 procent af sine tacklinger i 3-1-sejren over FC København. Spanieren spillede også sin rolle fremadrettet og lavede fire nøgleafleveringer i kampn.

Bernardo Silva - Manchester City - Første gang på rundens hold

Kort før pausen scorede Bernardo Silva det vigtige mål, der gav City en 2-1-føring. Det var den 29-åriges første Champions League-mål i denne sæson.

Kevin de Bruyne - Manchester City - Første gang på rundens hold

Kevin de Bruyne er endelig kommet sig over sin lårskade, og belgieren spiller, som om han aldrig havde været væk. Den 32-årige midtbanespiller dirigerede de mange angreb fra de forsvarende vindere hele aftenen med sine afleveringer. Han scorede også åbningsmålet i det tiende minut og blev noteret for en assist til hver af de to andre. Vores system gav ham derfor et perfekt 10-tal.

De Bruyne var næsten ustoppelig i København
De Bruyne var næsten ustoppelig i KøbenhavnAFP/StatsPerform

Phil Foden - Manchester City - Tredje gang på rundens hold

Den sidste Manchester City-spiller på rundens hold er Phil Foden, og han har det rigtig godt i Europa i denne sæson og er nu kommet med rundens hold for tredje gang. Og det er med rette, for han brillerede med et mål og en assist mod FC København.

Brahim Diaz - Real Madrid - Første gang på rundens hold

Real Madrid kæmpede hårdt i Leipzig og var heldige med ikke at komme bagud i første halvleg, men kort efter pausen lettede Brahim Diaz presset på sit hold med en forrygende individuel aktion. Spanieren erobrede bolden på højre fløj, løb fra tre modstandere og sendte bolden ind i det lange hjørne. Et mål, som selv Jude Bellingham ville være stolt af.

Angreb

Lautaro Martinez - Inter Milan - Første gang på rundens hold

Lautaro Martinez førte Inter til en 1-0-hjemmesejr over Atletico Madrid. Marko Arnautovic scorede ganske vist sejrsmålet for Nerazzurri, men argentineren var deres mest fremtrædende spiller.

Kylian Mbappe - Paris SG - Første gang på rundens hold

PSG sprudlede ikke ligefrem i deres 2-0-sejr over Real Sociedad, men imponerede i det mindste med deres effektivitet. Superstjernen Mbappe bragte de franske mestre foran i det 58. minut efter et hjørnespark og scorede dermed sit 44. mål i den prestigefulde turnering.

Mbappe fejrer sit mål mod Real Sociedad.
Mbappe fejrer sit mål mod Real Sociedad.AFP