Champions League Live fra Parken: SLUT: Foden lukker og slukker med sidste-sekund scoring

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Champions League Live fra Parken: SLUT: Foden lukker og slukker med sidste-sekund scoring

Opdateret
Champions League Live fra Parken:
Champions League Live fra Parken: Profimedia
Der er lagt op til et brag af en aften, når FC København i aften tager imod mægtige Manchester City i Champions League. Flashscore følger kampen tæt og holder dig løbende orienteret om den seneste udvikling i Parken. Vi ønsker dig god kamp.

Opdater her:

Kl. 22.55 - Kampen er slut!

Kl. 22.52 (92 min) - MÅL- Phil Foden punkterer kampen til sidst, da Citys pres til sidst giver plads til Foden, som fra kort afstand kan udplacere Grabara

Kl. 22.45 (85 min) - Manchester City sværmer i den grad om FCKs straffesparksfelt med nydelige kombinationer men kan ikke helt finde den rigtige aflevering til Haaland mod et dansk forsvar, der forsvarer sig med næb og kløer. Det ender med et frispark på kanten af feltet, som de Bruyne sender ind i favnen på Grabara

Kl. 22.40 (80 min) - UDSKIFTNING - Jordan Larson kommer ind i stedet for Magnus Mattsson og Christian Sørensen kommer på banen i stedet for Elias Achouri

Kl. 22.38 (78 min) - UDSKIFTNING - Matheus Nunes erstatter en skadet Bernardo Silva

Kl. 22.30 (70 min) - Jeremy Doku, der har vist fantastiske takter på fløjen efter at han kom ind i stedet for Jack Grealish, trykker af fra distancen og Grabara må ud i fuld længde for at afværge forsøget.

Kl. 22.22 (62 min) - Tempoet er faldet en anelse i kampen, City sidder stadig totalt på kampen, og ligner et hold, der bestemt ikke er tilfredse med resultatet endnu.

Kl. 22.14 (53 min) - UDSKIFTNING - Victor Claesson går ud og erstattes af Andreas Cornelius. 

Kevin de Bruyne har været Citys bedste spiller
Kevin de Bruyne har været Citys bedste spillerLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kl. 22.13 (53 min) - Kamil Grabara præsterer en monster-redning, da de Bryne trykker af fra kanten af feltet

Kl. 22.08 (48 min) - Neestrup er synligvis skiftet til en 3-5-2 formation, hvor Kevin Diks rykkes ind i midterforsvaret, mens Mohamed Elyounoussi overtager pladsen som højre wingback og Elias Jelert rykkes over på venstre wingback

Kl. 22.04 (46 min) - 2. Halvleg er i gang!

Kl. 21.55 - Ærgerligt at FCK ikke kunne holde føringen til pausen, men Jakob Neestrups tropper har i store dele været totalt nedspillet og har haft meget svært ved at komme i boldbesiddelse. City har været gode til at finde hullerne bag det danske forsvar, og FCK kunne ved pausen have været bagud med mere end et mål. Lad os se om der kommer nogle ændringer i pausen.

Kl. 21.50 - PAUSE

Kl. 21.46 - MÅL! Manchester City tager igen føringen lige før pausen, da en tilfældig bold springer hen for fødderne af Bernardo Silva, der elegant dirigerer den forbi Grabara. 

Kl. 21.40 - Mattsson kommer igen til en fin mulighed, da Elias Jelert finder ham med en fin aflevering i feltet, men Mattson kan desværre ikke holde sin afslutning nede og bolden ryger over mål.

Magnus Mattson jubler efter sit magiske langskud
Magnus Mattson jubler efter sit magiske langskudMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kl. 21.34 - MÅL! Jaaaaaaaaaaaaaaa!!! Magnus Mattsson får en drømmedebut da en fejlaflevering af Ederson efter nogle kontraer ender hos Mattson, der sender et fabelagtigt langskud i kassen.

Kl. 21.30 - FCK ligner en groggy bokser, der bare har brug for en pause, da Erling Braut Haaland for første gang viser tænder og er tæt på at fordoble føringen med en akrobatisk flugter efter en aflevering fra Bernardo Silva

Kl. 21.24 - City har let ved at komme ved at komme ned bagom FCK-forsvaret, Bernardo Silva sender en aflevering ind, som Denis Vavro snitter op på overliggeren, meget tæt på 2-0.

Kl. 21.20 - UDSKIFTNING - Jack Grealish er blevet skadet og må udgå, i stedet kommer Jeremy Doku ind.

Kl. 21.16 - Den tidligere scoring har givet gæsterne endnu mere ro på bolden, og de kører bolden rundt i flotte kombinationer mens FC København må arbejde stenhårdt for bare at komme i nærheden af bolden.

City-spillerne jubler efter scoringen
City-spillerne jubler efter scoringenMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kl. 21.11 - MÅL! Kevin de Bruyne bringer gæsterne foran efter et flot angreb! 1-0 til Manchester City. Phil Foden tæmmer bolden flot, spiller Kevin De Bruyne i dybden og de Bruyne sender sikkert bolden fladt i mål ved fjerneste stolpe.

Kl. 21.05 - Manchester City holder FCK i et jerngreb i kampens første minutter, hvor danskerne står meget lavt og har svært ved at komme ud af egen forsvarszone. Kamil Grabara må redde kastanjerne ud af ilden, da Rodri får en god hovedstødschance.

Kl. 21.00 - Og så har vi fået sat kampen i gang!

Kl. 20.46 - Det er måske ikke det bedste tidspunkt for FC København at møde Manchester City efter englænderne kommer til København i kølvandet på en frygtindgydende stime: Pep Guardiolas mandskab har vundet 12 ud af de seneste 13 kampe – og spillet én uafgjort.

Kl. 20.37 - 18-årige Roony Bardghji scorede FCKs vinder mod Manchester United i gruppespillet i denne sæson. Den eneste teenager, der har scoret mod to forskellige engelske klubber i Champions League, er Kylian Mbappe

Roony Bardghij scorede det afgørende mål mod Manchester United
Roony Bardghij scorede det afgørende mål mod Manchester UnitedThomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Kl. 20.25 - Cheftræner Pep Guardiola regner ikke med, at det bare bliver "business as usual" mod et københavnsk hold, der kom imponerende videre fra et gruppespil med hold som Bayern München og vores naboer fra United.

"Det aftvinger respekt. Jeg har spillet på Allianz Arena mod Bayern München, jeg har spillet mod Galatasaray og mod United. Den måde, de kom ud af de kampe på var imponerende. Min mavefornemmelse lyver sjældent, og den siger mig, at vi kommer til at lide, og at det bliver en tæt kamp," udtalte Guardiola på pressemødet inden kampen.

Kl. 20.16 - Publikum er lige så stille ved at indfinde sig i Parken til hvad der forhåbentlig bliver et brag af en forestilling.

Publikum strømmer lige så stille til Parken
Publikum strømmer lige så stille til ParkenMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kl. 20.03 - Jacob Neestrup har to debutanter med i dagens startopstilling. Nyindkøbene Scott McKenna og Magnus Mattsson eer således med fra start.

FC Københavns startopstilling:

Kamil Grabara - Elias Jelert, Denis Vavro, Scott McKenna, Kevin Diks - Rasmus Falk, Diogo Goncalves, Magnus Mattsson - Mohamed Elyounoussi, Viktor Claesson, Elias Achouri

Kl. 19.55 - Manchester City stiller op med fire ændringer i forhold til weekendens 2-0-sejr over Everton

Jeremy Doku, Julian Alvarez, Matheus Nunes og Manuel Akanji erstattes af Kyle Walker, Bernardo Silva, Kevin De Bruyne og Jack Grealish

Manchester Citys startopstilling: 

Ederson - Kyle Walker, John Stones, Ruben Dias, Nathan Ake - Rodri, Kevin De Bruyne, Bernardo Silva - Phil Foden, Erling Haaland, Jack Grealish