Carlo Ancelotti risikerer flere års fængsel efter anklage om skattesnyd

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Carlo Ancelotti risikerer flere års fængsel efter anklage om skattesnyd

Carlo Ancelotti er kommet i myndighedernes søgelys for skatteunddragelse
Carlo Ancelotti er kommet i myndighedernes søgelys for skatteunddragelseProfimedia
Real Madrid-træner Carlo Ancelotti står til adskillige år bag tremmer, hvis anklagemyndigheden i Madrid får sin vilje.

Italieneren er anklaget for skattesnyd i en sag, der går tilbage til hans første periode som træner i den spanske hovedstadsklub. Konkret skulle han have undladt at opgive indtægter fra imagerettigheder i 2014 og 2015.

I alt drejer det sig om indtægter i omegnen af en million euro, cirka 7,60 millioner kroner og anklageren kræver Ancelotti fængslet i fire år og ni måneder.

"Selvom han selv har erklæret, at han er skattemæssigt bosiddende i Spanien og har oplyst, at hans bopæl er i Madrid, har han kun angivet den personlige løn fra Real Madrid i sin selvangivelse," siger myndigheden i en udtalelse. Den beskylder Ancelotti for at have oprettet et "forvirrende" system af brevkassefirmaer for at skjule den ekstra indkomst.

Sidste år beordrede en domstol, at Ancelotti skulle stilles for retten for første gang, men der er endnu ikke fastsat en dato.

Carlo Ancelotti er en af fodboldverdenens mest succesfulde trænere. Han har blandt andet vundet Champions League fire gange med henholdsvis AC Milan og Real Madrid.

Opdateres