Bayern München trækker længste strå mod United i syv-måls-thriller trods Højlund-scoring

Bayern
BayernProfimedia
Trods Rasmus Højlunds første scoring for United, trak Bayern München sejr sejrrigt ud af gigant-mødet mod Manchester United med 4-3 i en kamp, hvor målene væltede ind i slutfasen

Manchester United lignede i kampens indledende fase et hold, der var fast besluttet på at vaske skuffelsen fra de seneste ugers pauvre præstationer bort. United, der havde Rasmus Højlund med i startopstillingen frustrerede Bayern-opspillet med et aggressivt pres, og efter blot fem minutter var det meget tæt på, at Uniteds offensive indstilling havde givet pote.

I et forsøg på at spille Facundo Pellistri fri, faldt bolden tilbage for fødderne af Christian Eriksen, som afsluttede fladt med indersiden, men Bayern-målmand Sven Ulreich kom ned og reddede til et hjørnespark.

Ulreich måtte også i aktion efter 17 minutter for at redde et indlæg efter at Marcus Rashford i to omgange var gledet forbi Konrad Laimer, men i den anden ende var hjemmeholdet bestemt heller ikke ufarlige. Således var Serge Gnabry meget tæt på at vriste sig alene igennem mod mål, men Lisandro Martinez fik reddet kastanjerne ud af ilden med en veltimet forsvarsaktion.

Efter 27 minutter bragte hjemmeholdet sig så foran, da United-keeper Andre Onana tabte et langskud fra Leroy Sane ud af hænderne og ind i netmaskerne.

Kampens statistik
Kampens statistikFlashare

Efter 31 minutter fordoblede tyskerne så føringen, da Musiala sled sig fri i kamp mod Martinez, og afleverede bolden skråt tilbage mod Gnabry, som kynisk sendte bolden i mål uden for Onanas rækkevidde.

Fire minutter efter pausen gav Rasmus Højlund United en livline, da han fik scoret sit første mål for United. Efter kvikt United-spil endte bolden hos Rashford, som lagde bolden til rette for danskeren, som via Min-Jae Kims berøring fik sendt bolden i mål uden for Ulreichs rækkevidde.

Glæden hos United varede blot fire minutter, så genetablerede hjemmeholdet deres to-måls-føring, da Harry Kane iskoldt eksekverede et straffespark efter at Christian Eriksen efter VAR-gennemkig blev bedømt til at have haft hånd på bolden i straffesparksfeltet.

Bayern sprudlede i kølvandet på straffesparks-scoring og det kunne være blevet endnu værre to minutter efter, da træværket reddede United fra at Sanes flotte diagonal-skud gjorde det til 4-1.

Bayern havde yderlige chancer for at udbygge føringen, men United fik mod spil og chancer genskabt spændingen i opgøret tre minutter før tid, da Casemiro under klumspil i Bayern-feltet i liggende position fik skrabet bolden forbi Sven Ulreich til 2-3.

Igen varede glæden for United meget kort, da Mathys Tel, der var kommet ind i slutfasen, elegant tæmmede en lang aflevering og hamrede den op i nettaget forbi Onana.

Endnu engang formåede United at komme tilbage i kampen i tillægstiden, da Casemiro scorede sit andet mål, da han flot headede bolden ind fra et frispark fra Bruno Fernandez. Det var dog ikke nok for United for sekunder efter fløjtede dommeren kampen af.