AGF forhandler med italienske Inter om salg af tysk forsvarsprofil

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AGF forhandler med italienske Inter om salg af tysk forsvarsprofil

Yann Bisseck kan meget vel være på vej væk fra smilets by.
Yann Bisseck kan meget vel være på vej væk fra smilets by.Profimedia
Superligaklubben AGF er i forhandlinger med italienske Inter, som vil købe Yann Aurel Bisseck.

Det meddeler AGF i en fondsbørsmeddelelse.

"En mulig transfer forudsætter, at den italienske klub beslutter sig for at udnytte en frikøbsklausul på 52 millioner kroner, hvortil der kommer omkostninger og nedskrivninger for AGF A/S," står der blandt andet.

Den tyske forsvarsspiller har de seneste uger været rygtet til netop Inter, som spillede sig frem til Champions League-finalen tidligere i år.

Yann Aurel Bisseck er anfører for Tysklands U21-landshold. AGF's administrerende direktør, Jacob Nielsen, bekræftede allerede i juni, at tyskeren var på vej væk fra klubben.

"Nu er der et kæmpe arbejde i at komme styrket ud af transfervinduet, hvor vi mister i hvert fald én profil, fordi han har en klausul i sin kontrakt," sagde Nielsen til Ekstra Bladet efter superligasæsonens sidste kamp.

Yann Aurel Bisseck skiftede for to år siden tyske FC Köln ud med en lejekontrakt i AGF, der i sommeren 2022 valgte at hente ham permanent.

Siden da har han vist sig som ikke bare en af AGF's bedste spillere, men en af ligaens bedste.

I den netop overståede sæson leverede han blandt andet fem mål på tværs af alle turneringer. AGF endte med at vinde bronze i Superligaen.

Inter tabte Champions League-finalen 0-1 til Manchester City.