Naby Keita skifter fra Liverpool til Werder Bremen: "Det rigtige skridt"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Naby Keita skifter fra Liverpool til Werder Bremen: "Det rigtige skridt"

Werder Bremen henter den løbestærke midtbanespiller på en fri transfer.
Werder Bremen henter den løbestærke midtbanespiller på en fri transfer.Twitter / @werderbremen
Bundesliga-holdet Werder Bremen har hentet midtbanespilleren Naby Keita på en fri transfer fra Liverpool, meddelte den tyske klub fredag.

Keitas aftale med Liverpool udløb til sommer, og det var ikke forventet, at den guineanske landsholdsspiller ville forlænge sin kontrakt på Anfield.

"Jeg ser virkelig frem til min nye rolle i Bremen," siger Keita i en udtalelse.

"Werder er en speciel klub, og jeg kender Weserstadion fra min tid i Leipzig. Klubben og filosofien passer mig, det er det rigtige skridt for mig."

Keita skiftede til Liverpool fra RB Leipzig i 2018 og vandt Champions League, Premier League, FA Cuppen og Liga Cuppen under sit femårige ophold på Merseyside.

"Sidste år var han stadig på banen i Champions League-finalen og bringer en masse international erfaring til holdet, som vi vil drage fordel af som hold," siger Bremen-træner Ole Werner.

"Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med ham."

Bremen sluttede på 13. pladsen i Bundesligaen i denne sæson, to pladser over nedrykningsstregen, i deres første sæson, siden de rykkede op i den bedste række igen.

Keita imponerede i sine to år i Leipzig, hvor han scorede 17 mål og lavede 15 assists i 71 kampe, hvilket indbragte ham et skifte til Liverpool for 65 millioner euro (£55m).