Real Madrid og Borussia Dortmund enige: Jude Bellingham skifter til spanske giganter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Real Madrid og Borussia Dortmund enige: Jude Bellingham skifter til spanske giganter
Bellingham har transfer på højkant: Rel Madrid og Borrusia Dortmund har en aftale
Bellingham har transfer på højkant: Rel Madrid og Borrusia Dortmund har en aftaleProfimedia
Midtbanespilleren Jude Bellingham skifter Borussia Dortmund ud med Real Madrid. Det rapporterer transfer-guruen Fabrizio Romano på Twitter. Bellingham skifter til Spanien for 103 millioner og underskriver en seksårig kontrakt.

De 103 millioner inkluderer ikke bonusser, så beløbet kan stadig stige betragteligt. De to klubber er nået til enighed, og senere i denne uge skal Bellingham bestå lægetjekket og derefter underskrive en kontrakt frem til juni 2029.

Nøglespiller i Dortmund

Bellingham spillede 92 ligakampe for Borussia Dortmund og scorede 12 gange. Otte af dem lavede han i denne sæson. Han scorede også fire gange i Champions League og to gange i DFB Pokalen i år. Bortset fra sine mål var han en af Dortmunds nøglespillere. Han har længe været blevet sat i forbindelse med Liverpool, men så blev det Real Madrid.

Bellinngham sluttede på andenpladsen med Dortmund i denne sæson efter at mesterskabet glippede i sidste runde via et uafgjort resultat mod Mainz mens Bayern München vandt den sidste kamp mod FC Köln ude.